„Oppo“ pristatė dar vieną telefoną: oficialiai debiutavo naujasis „F25 Pro“ su „MediaTek“ procesoriumi ir puikiu ekranu

Arnas Balčiūnas

2024-03-02, 09:01

0 komentarų

Kinijos milžinė „Oppo“ kasmet pristato gausybę įvairiausių išmaniųjų telefonų – nuo pačių pigiausių iki aukščiausios klasės flagmanų. Prieš keletą savaičių kompanijos vadovai pristatė biudžetinės klasės įrenginį, o dabar debiutuoja ir dar viena naujiena.

Gaukite ‎100€ kuponų rinkinį ir 30% nuolaidą pirmam apsipirkimui „Temu“ parduotuvėje
„Oppo“ pristatė dar vieną telefoną: oficialiai debiutavo naujasis „F25 Pro“ su „MediaTek“ procesoriumi ir puikiu ekranu

„Oppo“ dar „Mobile World Congress“ parodos metu pademonstravo keletą naujų produktų, o dabar debiutuoja ir naujas išmanusis telefonas. Kompanijos atstovai pristatė naująjį „Oppo F25 Pro“, kuris pasiūlys dėmesio vertas savybes už itin patrauklią kainą.

Išmanusis telefonas aprūpintas 6,7 colių įstrižainės ekranu su Full HD+ raiška ir 120 Hz atsinaujinimo dažniu. Čia naudojama 10 bitų AMOLED panelė su HDR10+ palaikymu. Viršutinėje ekrano dalyje rasime ir 32 MP raiškos vaizdo jutikliu pasižyminčią asmenukių kamerą.

Naujasis „Oppo“ įrenginys veiks su „MediaTek Dimensity 7050“ procesoriumi ir turės 8 GB operatyviosios (RAM) bei 128 GB arba 256 GB vidinės atminties. Įrenginio veikimą palaikys 5 000 mAh talpos baterija su 67W greituoju įkrovimu. Gamintojo teigimu, pilnas įkrovimas truks maždaug 48 minutes.

„Oppo F25 Pro“ nugarėlėje – trys kameros, o pagrindinė jų naudos 64 MP raiškos vaizdo jutiklį su f/1.7 diafragma. Išmanusis telefonas taip pat turi 8 MP plataus kampo objektyvą bei 2 MP gylio sensorių. Naujasis įrenginys bus prieinamas tamsiai raudonos ir šviesiai mėlynos spalvų.

Skelbiama, jog šios „Oppo“ naujienos kaina sieks 265 eurus už mažiausios atminties modelį. Tiesa, bent jau kol kas šis išmanusis telefonas bus prieinamas tik Indijos rinkoje, o informacijos apie jo pasirodymą Europoje nepateikiama.

0 komentarų

Rašyti komentarą

Prašome gerbti kitus komentatorius. Gerų diskusijų! Apsauga nuo robotų rūpinasi reCAPTCHA ir yra taikoma „Google“ privatumo politika ir naudojimosi sąlygos.

Populiarios naujienos

Taip pat skaitykite

Hey.lt - Nemokamas lankytojų skaitliukas