„Oppo“ turi džiugių naujienų europiečiams: paskelbta apie sugrįžimą ir tai nulėmusią partnerystę, aiškėja ir ką ketina pasiūlyti

Lukas Snarskis

2024-02-29, 09:01

1 komentaras

Barselonoje prasidėjo kasmetinė „Mobile World Congress“ technologijų paroda, kurios metu kompanijos pristato naujausius savo produktus. Jau pirmosiomis dienomis buvo galima išvysti gausybę naujienų, o kai kurios bendrovės skelbia ir plėtros naujienas.

Gaukite ‎100€ kuponų rinkinį ir 30% nuolaidą pirmam apsipirkimui „Temu“ parduotuvėje
„Oppo“ turi džiugių naujienų europiečiams: paskelbta apie sugrįžimą ir tai nulėmusią partnerystę, aiškėja ir ką ketina pasiūlyti

Kinijos kompanijos „Oppo“ vadovai patvirtino, jog grįžta į Europos rinką, kur pastaruoju metu turėjo nemažai problemų ir buvo priversti pasitraukti iš tam tikrų šalių rinkų. Apie tai gamintojo atstovai patvirtino Barselonoje vykstančios MWC 2024 parodos metu.

Skelbiama, jog naujos kartos „Find“ serijos flagmanas jau pasieks ir europiečius. Negana to, bendrovė paskelbė apie sudarytą bendradarbiavimo sutartį su Ispanijoje veikiančia „Telefonica“ grupe. Su šia kompanija pasirašytas trejų metų susitarimas, kuris turėtų stipriai prisidėti prie Kinijos bendrovės sugrįžimo į Europą.

Partnerystė su „Telefonica“ reiškia, kad „Oppo“ pradės pardavinėti savo išmaniuosius telefonus per šį ryšio operatorių mažiausiai keturiose šalyse. Akivaizdu, kad pirmoji yra Ispanija, tačiau „Telefonica“ taip pat veikia Vokietijoje, Airijoje ir Jungtinėje Karalystėje.

Tiesa, tiksli formuluotė „ateinanti „Find“ serijos karta“ reiškia, kad „Find X7 Ultra“ į Europą neatkeliaus ir gerbėjams teks laukti „Find X8“ serijos arba sulankstomo „Oppo Find N4“ modelio pristatymo. Tikėtina, kad Europoje turėtų pasirodyti ir naujausi „Reno“ serijos įrenginiai, kurie pirkėjus gali sužavėti savo žemesne kaina.

Priminsime, jog po teisinio ginčo su „Nokia“ dėl 5G patentų, „Oppo“ nutraukė prekybą savo gaminiais Europoje. Praėjusį mėnesį abi šalys pasirašė daugiametę licencijos sutartį, kuri atvėrė galimybę Kinijos bendrovei ir vėl įžengti į Europą.

1 komentarų

Rašyti komentarą

Prašome gerbti kitus komentatorius. Gerų diskusijų! Apsauga nuo robotų rūpinasi reCAPTCHA ir yra taikoma „Google“ privatumo politika ir naudojimosi sąlygos.

Populiarios naujienos

Taip pat skaitykite

Hey.lt - Nemokamas lankytojų skaitliukas