„Oppo“ vadovas tikisi sėkmingo „Huawei“ sugrįžimo: grįžtantis bendrovės populiarumas padarys įtakos ir kitiems, skaudžiausia gali būti „Apple“ vadovams

Lukas Snarskis

2024-02-16, 07:46

0 komentarų

„Huawei“ praėjusiais metais pristatė „Mate 60“ serijos išmaniuosius telefonus, kurie ir vėl pasiūlė „HiSilicon Kirin“ procesorius, o tuo pačiu ir 5G ryšio technologijos palaikymą. Pastaroji savybė jau kuris laikas yra nepasiekiama naujausių bendrovės produktų savininkams, tačiau situacija po truputį keičiasi.

Gaukite ‎100€ kuponų rinkinį ir 30% nuolaidą pirmam apsipirkimui „Temu“ parduotuvėje
„Oppo“ vadovas tikisi sėkmingo „Huawei“ sugrįžimo: grįžtantis bendrovės populiarumas padarys įtakos ir kitiems, skaudžiausia gali būti „Apple“ vadovams

Kinijos technologijų bendrovės situacija išmaniųjų telefonų rinkoje po truputį gerėja, o tą sufleruoja ir sėkmingi „Mate 60“ serijos modelių pardavimai. Žinoma, gerėjančios „Huawei“ pozicijos turės įtakos kitiems gamintojas, įskaitant „Apple“. Optimistiškai Kinijos milžinės situaciją vertina ir „Oppo“ vadovai.

„Oppo“ vyriausiasis produktų vadovas Pete Lau paminėjo, jog „Huawei“ sugrįžimas į aukščiausios klasės telefonų rinką turės pastebimos įtakos ne tik „Apple“, bet ir kitoms technologijų įmonėms. Vis dėlto, jis įsitikinęs, kad didžiausią įtaką tai padarys „iPhone“ išmaniųjų pardavimams.

JAV technologijų kompanijos pardavimai Kinijoje mažėja jau kuris laikas, o gerėjanti „Huawei“ situacija gali dar labiau pabloginti „Apple“ situaciją. Pastebima ir tai, jog ir pirkėjai yra linkę žvalgytis į brangesnius išmaniuosius, kas yra viena iš „Mate 60“ serijos sėkmės priežasčių.

Vienas iš „Oppo“ vadovų pažymi, jog pirkėjai ieško naujovių ir jeigu „Huawei“ toliau sugebės pasiūlyti dėmesio vertus išmaniuosius telefonus – jų situacija tik gėrės. P.Lau atkreipė dėmesį ir į tai, jog kiekviena bendrovė turi dirbti prie tam tikrų naujų funkcijų, galinčių padaryti jų įrenginį išskirtinį. Jis įvardijo ir dirbtinio intelekto svarbą.

Kaip jau minėjome, „Huawei Mate 60“ serijos išmaniųjų telefonų pardavimai leido šiai Kinijos bendrovei sugrįžti tarp populiariausių gamintojų Kinijoje. Į išaugusį susidomėjimą reaguoja ir kompanijos vadovai, kurie ketina didinti išmaniųjų gamybos apimtis.

Jau netrukus turėtumėme išvysti ir naujuosius „Huawei P70“ serijos išmaniuosius telefonus, kurie žada pasiūlyti ne vieną naujovę, o bene didžiausia jų – ženkliai patobulintos kameros.

0 komentarų

Rašyti komentarą

Prašome gerbti kitus komentatorius. Gerų diskusijų! Apsauga nuo robotų rūpinasi reCAPTCHA ir yra taikoma „Google“ privatumo politika ir naudojimosi sąlygos.

Populiarios naujienos

Taip pat skaitykite

Hey.lt - Nemokamas lankytojų skaitliukas