Paaiškėjo „Huawei P40“ telefonų serijos pristatymo data – laukti liko lygiai mėnesį

Lukas Snarskis

2020-02-26, 01:00 (atnaujinta 2022-11-29, 01:58)

1 komentaras
Paaiškėjo „Huawei P40“ telefonų serijos pristatymo data – laukti liko lygiai mėnesį

Kinijos milžinė „Huawei“ prieš keletą dienų pristatė antros kartos „Mate Xs“ sulenkiamą išmanųjį telefoną ir dar daugybę naujų produktų. Barselonoje vykusiame renginyje paaiškėjo ir oficiali naujosios „P40“ serijos pristatymo data. Pranešama, kad tai įvyks kovo 26 dieną Paryžiuje.

Tokią informaciją patvirtino „Huawei“ vadovas Richardas Yu, skelbia „GSMarena“. Kalbų, jog „Huawei“ savo naujuosius flagmanus pristatys kovo pabaigoje jau būta ir anksčiau, o tai nesunkiai nuspėjama ir žvelgiant į ankstesnius šios serijos pristatymo renginius. Tiesa, šiemet tikimasi kiek daugiau įrenginių nei anksčiau.

Tikriausiai nieko nenustebins tai, jog „Huawei P40“ seriją sudarys „P40“, „P40 Pro“ ir kiek pigesnis „P40 Lite“ modelis. Šiemet taip pat turėtų būti pristatytas ir „Huawei P40 Premium Edition“. Remiantis naujausia informacija, šis modelis turės penkias kameras, o viena iš jų bus periskopinis teleobjektyvas su 10x optiniu priartinimu.

„Huawei P40” bus pigiausias modelis iš flagmanų. Jis neturės tokių prabangos požymių kaip lenktas ekranas, kamerų perteklius ir todėl išlaikys kur kas patrauklesnę kainą nei „Pro” ar „Premium Edition”.

„P40” pasižymės plokščiu 6,1-6,2 colio įstrižainės OLED ekranu. Lyginant su pirmtaku, nebeliks lašo formos priekinės kameros išpjovos – šiemet ją pakeis pupelės formos skylute viršutiniame kairiajame kampe, kuri talpins 2 jutiklius. Beje, pastarasis sprendimas bus atkartotas ir brangesniuose serijos modeliuose.

Galinėje dalyje išvysime stačiakampį kamerų modulį, primenantį „Google Pixel 4”, kuriame bus patalpintos 3 kameros. „Huawei” pratęs tradiciją ir įjungimo mygtuką nudažys ryškia oranžine spalva. Kaip ir senesniame modelyje, „P40” apatinėje briaunoje rasime tik USB-C jungtį ir garsiakalbį.

„Huawei P40 Pro” turėtų turėti lenktą OLED ekraną kaip ir „P30 Pro”, tiesa, naujojo modelio kairiajame viršutiniame kampe atsidurs skylutės formos išpjova priekinėms kameros. Be to, „Pro” modelis turėtų būti aprūpintas didesniu ekrano atsinaujinimo dažniu.

Nugarėlėje taip pat išvysime stačiakampį kamerų modulį, tačiau jame atsidurs 4 objektyvai. Papildoma kamera bus ToF tipo sulieto fono režimui skirtas sensorius. Taip pat „Pro” versijoje 3x priartinimui skirtą kamerą pakeis periskopinis, net 10 kartų vaizdą padidinti galintis jutiklis. Tiesa, dėl 10 kartų abejojama – gali būti, jog „Pro” versija turės tenkintis 5x rodikliu, o 10 kartų periskopas bus rezervuotas „Premium Edition”.

1 komentarų

Rašyti komentarą

Prašome gerbti kitus komentatorius. Gerų diskusijų! Apsauga nuo robotų rūpinasi reCAPTCHA ir yra taikoma „Google“ privatumo politika ir naudojimosi sąlygos.

Populiarios naujienos

Taip pat skaitykite

Hey.lt - Nemokamas lankytojų skaitliukas