Paaiškėjo, kada įvyks laukiamiausias „Apple“ metų renginys: kompanijos atstovai paskelbė data, kada debiutuos karščiausios naujienos ir „iOS 18“ versija

Lukas Snarskis

2024-03-27, 20:00

0 komentarų

„Apple“ pasaulinė kūrėjų konferencija (WWDC) daugiausia skirta kūrėjams. Tačiau tai taip pat yra galimybė atlikti tam tikrą rinkodarą su gerai išreklamuojamu pagrindiniu pranešimu ir naujų „Apple OS“ versijų anonsu, dėl kurių „iPhone“, „iPad“ ir „Mac“ vartotojai suklūsta.

Gaukite ‎100€ kuponų rinkinį ir 30% nuolaidą pirmam apsipirkimui „Temu“ parduotuvėje
Paaiškėjo, kada įvyks laukiamiausias „Apple“ metų renginys: kompanijos atstovai paskelbė data, kada debiutuos karščiausios naujienos ir „iOS 18“ versija

Neseniai paaiškėjo, kada įvyks šiemet rengiama WWDC konferencija. „Apple“ patvirtino, jog kūrėjams skirtas renginys įvyks jau birželio 10-14 dienomis. Bene laukiamiausia šio įvykio naujiena – „iOS 18“ operacinės sistemos versijos pristatymas. Žinoma, tai nebus vienintelė naujiena.

Kaip ir ankstesniais metais, „Apple“ WWDC konferenciją transliuos ir internetu, tačiau programėlių kūrėjai galės asmeniškai dalyvauti specialiame renginyje, kuris bus surengtas „Apple Park“. Žinoma, transliaciją internete stebėti galės kiekvienas norintis, o kaip tai padaryti, artėjant renginiui, sužinosite ir mūsų portale.

„Labai džiaugiamės, kad galėsime bendrauti su kūrėjais iš viso pasaulio ir praleisti nepaprastą technologijų ir bendruomenės savaitę WWDC24. WWDC - tai dalijimasis naujomis idėjomis ir mūsų nuostabių kūrėjų aprūpinimas naujoviškais įrankiais ir ištekliais, kurie padės jiems sukurti dar daugiau nuostabių dalykų“, - pasakojo „Apple“ viceprezidentė Susana Prescott.

Kaip jau minėjome, WWDC metu bus pademonstruota ir nauja „iPhone“ išmaniesiems telefonams skirtos programinės įrangos versija. Pokyčių „iPhone“ telefonuose naudojama platforma gali sulaukti jau netrukus. Naujoji „iOS 18“ versija gali pasiūlyti visišką laisvę, norintiems susidėlioti piktogramas taip kaip jiems patinka, skelbia „Bloomberg“ žurnalistas Markas Gurmanas.

Šiuo metu „Apple“ kuriamuose įrenginiuose negalima palikti tarpų tarp piktogramų. Tai reiškia, jog ekrane matomos programėlių ikonos sudėliojamos iš eilės, nors „Android“ tai galima daryti kaip tik jums patinka. Tačiau tai pasikeis su „iOS 18“ versija.

0 komentarų

Rašyti komentarą

Prašome gerbti kitus komentatorius. Gerų diskusijų! Apsauga nuo robotų rūpinasi reCAPTCHA ir yra taikoma „Google“ privatumo politika ir naudojimosi sąlygos.

Populiarios naujienos

Taip pat skaitykite

Hey.lt - Nemokamas lankytojų skaitliukas