Paaiškėjo naujųjų „iPhone“ telefonų kainos Lietuvoje, dabar jas galite palyginti ir su kainomis kitose šalyse

Lukas Snarskis

2023-09-14, 18:18

0 komentarų

Internete jau ne vieną mėnesį sklandė įvairiausi gandai apie naujausius JAV technologijų milžinės „Apple“ produktus. Daugelis bendrovės gerbėjų su nekantrumu laukė rugsėjo 12 dienos spaudos konferencijos, kurios metu debiutavo „iPhone 15“ serijos išmanieji telefonai.

Gaukite ‎100€ kuponų rinkinį ir 30% nuolaidą pirmam apsipirkimui „Temu“ parduotuvėje
Paaiškėjo naujųjų „iPhone“ telefonų kainos Lietuvoje, dabar jas galite palyginti ir su kainomis kitose šalyse

„Apple“ praėjusį antradienį, rugsėjo 12 dieną, pristatė keturis naujus išmaniuosius telefonus – „iPhone 15“, „iPhone 15 Plus“, „iPhone 15 Pro“ ir „iPhone 15 Pro Max“. Visų jų išankstinė prekyba prasidės jau rugsėjo 22 dieną, o dabar aiškėja ir kiek kainuos šie įrenginiai.

Pigiausias „iPhone 15“ modelis, kuris turės 128 GB vidinės atminties, Lietuvoje kainuos nuo 989 eurų. Norintys įsigyti „Plus“ variantą turės susimokėti 1 139 eurus. Kalbant apie „Pro“ modelius, pigiausias jų bus parduodamas nuo 1 249 eurų, o norintys „Pro Max“ – turės susimokėti bent 1 499 eurus.

Naujųjų „Apple“ telefonų kainos dažnai tampa diskusijų objektu, nes jos skiriasi tarp regionų. Pavyzdžiui, Vokietijoje visi naujieji „iPhone“ įrenginiai yra maždaug 50 eurų pigesni nei Lietuvoje. Žinoma, kainos JAV rinkoje yra dar mažesnės, tačiau šiuo atveju reikėtų nepamiršti, kad jos nurodomos be mokesčių.

Naujųjų „Apple“ išmaniųjų telefonų pristatymas prasidėjo nuo kalbų apie „iPhone 15“ modelį, kuris kainuos tiek pat, kiek ir praėjusių metų variantas, tačiau pasiūlys spartesnį procesorių, geresnes kameras. Kaip ir tikėtasi, čia rasime ir USB-C įkrovimo lizdą, kuris pakeis iki šiol naudotą „Lightning“ jungtį.

Plačiau apie naujuosius „iPhone“ išmaniuosius telefonus galite skaityti paspaudę čia.

0 komentarų

Rašyti komentarą

Prašome gerbti kitus komentatorius. Gerų diskusijų! Apsauga nuo robotų rūpinasi reCAPTCHA ir yra taikoma „Google“ privatumo politika ir naudojimosi sąlygos.

Populiarios naujienos

Taip pat skaitykite

Hey.lt - Nemokamas lankytojų skaitliukas