Paaiškėjo populiariausios liepos mėnesio programėlės: „TikTok“ išlieka sąrašo viršuje, tačiau ar ilgam?

Lukas Snarskis

2020-08-08, 13:05 (atnaujinta 2023-01-23, 14:55)

0 komentarų
Paaiškėjo populiariausios liepos mėnesio programėlės: „TikTok“ išlieka sąrašo viršuje, tačiau ar ilgam?

Įvairiausios programėlės mūsų išmaniuose telefonuose tapo neatsiejama mūsų kasdienio gyvenimo dalimi. Šiai dienai savo telefone galime turėti aplikacijas, kurios padės atlikti daugelį veiksmų – nuo susirašinėjimo iki orų prognozių ar elementarių užrašinių. Pasaulinė pandemija gerokai padidino mūsų praleistą laiką, naudojantis telefonu, o tai lėmė ir padidėjusį programėlių parsisiuntimą.

Remiantis naujausia informacija, kinų sukurta „TikTok“ aplikacija ir toliau išliko pati populiariausia aplikacija, tiek „iOS“, tiek ir „Android“ operacinėse sistemose, skelbia „SensorTower“. Skelbiama, jog „TikTok“ per liepos mėnesį buvo parsisiųsta daugiau nei 65,2 mln. kartų. Tačiau ši aplikacija visai neseniai buvo užblokuota Indijoje, o tai lėmė ir alternatyvių programėlių augimą.

Pavyzdžiui, devintoje vietoje, bendrame reitinge, rasime „Likee“ programėlė, kuri anksčiau likdavo už dešimtuko ribų. Verta paminėti ir aštuntoje vietoje atsidūrusią „Snatch Video“ aplikaciją, kuri surinko maždaug 28,8 mln. atsisiuntimų. Ši naujiena taip pat anksčiau nebuvo patekusi tarp dešimties populiariausiųjų. Palyginimui, ši aplikacija birželio mėnesį buvo parsisiųsta tik 7,8 mln. karto, o tai yra daugiau nei 3 kartus mažiau nei liepą.

Žvelgiant į pirmojo penketuko programėles – didelių pokyčių čia nėra. Kaip jau minėjome, pirmoje pozicijoje ir toliau išlieka „TikTok“, o iškart po jos rikiuojasi „Facebook“, „ZOOM“, „Instagram“ ir „WhatsApp“. Tiesa, skirtingose platformose šių aplikacijų pozicijos kiek skiriasi, tačiau visos jos dalinasi pirmąsias penkias vietas.

Bene didžiausias klausimas šiai dienai – kaip seksis savo pozicijas išlaikyti „TikTok“ programėlei, kuri pastarosiomis savaitėmis turi nemažai problemų. Kaip manote ar tai leis kažkam aplenkti šią populiarią aplikaciją?

0 komentarų

Rašyti komentarą

Prašome gerbti kitus komentatorius. Gerų diskusijų! Apsauga nuo robotų rūpinasi reCAPTCHA ir yra taikoma „Google“ privatumo politika ir naudojimosi sąlygos.

Populiarios naujienos

Taip pat skaitykite

Hey.lt - Nemokamas lankytojų skaitliukas