Pagaliau pristatytas naujasis „Realme GT Neo6“ išmanusis: už patrauklią kainą pasiūlys puikų ekraną, naujausią „Qualcomm“ lustą ir 120W įkrovimą

Lukas Snarskis

2024-05-12, 17:55

0 komentarų

Dar metų pradžioje bendrovė pristatė nemažai naujų produktų, o jau dabar bendrovė ruošia ir dar keletą naujų išmaniųjų. Internete jau kuris laikas kalbama apie „GT Neo6“ serijos išmaniuosius telefonus.

„Poco F6 Pro“ išmanusis dabar kainuoja tik 412,02 eurus su nuolaidos kodu DHJULYPROMOTIO55. Spauskite čia, kad įsigyti.
Pagaliau pristatytas naujasis „Realme GT Neo6“ išmanusis: už patrauklią kainą pasiūlys puikų ekraną, naujausią „Qualcomm“ lustą ir 120W įkrovimą

Įvairios kalbos apie „GT Neo6“ serijos išmaniuosius telefonus sklandė bent keletą savaičių, o neseniai įvyko ir oficialus pristatymas. Kompanijos atstovai oficialiai pristatė naująjį „Realme GT Neo6“, kuris pasiūlys puikų ekraną, naujausią „Qualcomm“ procesorių ir itin greitą įkrovimą.

Išmanusis telefonas turės 6,78 colių įstrižainės 8T LTPO AMOLED ekraną su Full HD+ raiška ir 120 Hz atsinaujinimo dažniu. Čia naudojama panelė su lenktais kraštais, o maksimalus jos ryškumas – 6 000 nitų. Viršutinėje dalyje – 32 MP raiškos vaizdo jutikliu aprūpinta asmenukių kamera.

„Realme GT Neo6“ nugarėlėje rasime dvi kameras, o pagrindinė jų naudos 50 MP raiškos „Sony IMX882“ vaizdo jutiklį su optiniu vaizdo stabilizavimu. Antroji kamera – 8 MP plataus kampo. Pirkėjus šis įrenginys pasieks su „Android 14“ operacine sistema ir „Realme UI 5“ vartotojo sąsaja.

Ši „Realme“ naujiena veiks su neseniai išleistu „Qualcomm Snapdragon 8s Gen 3“ procesoriumi. Išmaniojo telefono veikimą užtikrins 5 500 mAh talpos baterija su 120W greituoju įkrovimu. Verta paminėti, jog įrenginys turi ir IP65 sertifikatą.

Išmanusis pirkėjams bus siūlomas žalios, violetinės ir sidabrinės spalvų, o pigiausias modelis turės 12 GB operatyviosios (RAM) ir 256 GB vidinės atminties. Toks „GT Neo6“ variantas kainuos maždaug 270 eurų.

Tiesa, ši „Realme“ naujiena, bent jau kol kas, bus prieinama tik Kinijos rinkoje, o gamintojas nepateikė jokios informacijos apie išmaniojo telefono prieinamumą kituose regionuose.

0 komentarų

Rašyti komentarą

Prašome gerbti kitus komentatorius. Gerų diskusijų! Apsauga nuo robotų rūpinasi reCAPTCHA ir yra taikoma „Google“ privatumo politika ir naudojimosi sąlygos.

Populiarios naujienos

Taip pat skaitykite

Hey.lt - Nemokamas lankytojų skaitliukas