Pagaliau pristatyti naujieji „Galaxy A“ serijos įrenginiai: „Samsung“ oficialiai pademonstravo naujus telefonus, aiškios ne tik savybės, bet ir kaina

Lukas Snarskis

2023-03-15, 14:55 (atnaujinta 2023-03-15, 15:23)

2 komentarai (-ų)

Didžiausias išmaniųjų telefonų gamintojas „Samsung“ kasmet pristato gausybę įvairių įrenginių, tačiau kitąmet jų gali būti kiek mažiau nei anksčiau. Bendrovės vadovai nusprendė imtis pertvarkymo „Galaxy A“ linijoje, o šiandien pagaliau debiutavo ir du nauji modeliai.

„Poco F6 Pro“ išmanusis dabar kainuoja tik 412,02 eurus su nuolaidos kodu DHJULYPROMOTIO55. Spauskite čia, kad įsigyti.
Pagaliau pristatyti naujieji „Galaxy A“ serijos įrenginiai: „Samsung“ oficialiai pademonstravo naujus telefonus, aiškios ne tik savybės, bet ir kaina

Internete jau keletą savaičių sklandė įvairiausios kalbos apie „Samsung“ planuojamus pristatyti „Galaxy A34“ ir „Galaxy A54“ modelius, o šiandien jie debiutavo oficialiai. Kviečiame pažvelgti į abu šiuos įrenginius detaliau.

Samsung Galaxy A34 kaina, specifikacijos

Naujasis „Samsung Galaxy A34“ turės 6,6 colių įstrižainės Super AMOLED ekraną su Full HD+ raiška bei 120 Hz atsinaujinimo dažniu. Išmanusis telefonas turėtų veikti su „MediaTek Dimensity 1080“ procesoriumi, o taip pat pasiūlys ir 6 GB arba 8 GB operatyviosios (RAM) bei 128 GB arba 256 GB vidinės atminties.

Išmaniojo telefono nugarėlėje rasime tris kameras, o pagrindinė jų aprūpinta 48 MP raiškos vaizdo jutikliu. „Galaxy A34“ taip pat pasiūlys 8 MP plataus kampo objektyvą bei 5 MP makro sensorių. Priekinėje įrenginio dalyje – 13 MP asmenukių kamera.

„Samsung Galaxy A34“ veiks su 5 000 mAh talpos baterija, kurią bus galima įkrauti 25W sparta. Išmanusis taip pat aprūpintas IP67 sertifikatu, kas rodo šio modelio atsparumą dulkėms ir vandeniui. Pirkėjams šis modelis bus siūlomas laimo, grafito, violetinės bei sidabrinės spalvų, o pigiausias variantas kainuos nuo 390 eurų.

Samsung Galaxy A54 kaina, specifikacijos

Naujasis „Samsung Galaxy A54“ išmanusis telefonas bus aprūpintas 6,4 colių įstrižainės Super AMOLED ekranu su 120 Hz atsinaujinimo dažniu bei Full HD+ raiška. Šio įrenginio veikimu rūpinsis „Samsung Exynos 1380“ procesorius su 6 GB arba 8 GB operatyviosios (RAM) bei 128 GB arba 256 GB vidinės atminties.

Išmaniojo telefono nugarėlėje rasime 50 MP raiškos vaizdo jutikliu aprūpintą pagrindinę kamerą, o taip pat ir 12 MP plataus kampo bei 5 MP makro sensorius. Priekinėje „Galaxy A54“ modelio dalyje – 32 MP raiškos vaizdo jutikliu aprūpinta asmenukių kamera.

„Samsung Galaxy A54“, kaip ir „Galaxy A34“ veiks su 5 000 mAh talpos baterija, kurią bus galima įkrauti 25W sparta. Pranešama, jog šis išmanusis telefonas kainuos 540 eurų, o pirkėjams bus pasiūlytos laimo, grafito, violetinės ir baltos spalvų opcijos.

2 komentarų

Tomas

Gėda, gėda ir dar karta gėda. A53 dar nieko, senesnis, bet šitie chlamai.. Jau tada ženkliai geriau Oneplius Nord2 - ir parametrai geresnis ir kompaktiškesnis + 65W su pakrovėju komplekte... Tai kiek senesnis modelis?.. 2 metais! Samsung matyt eina kracho link, nes ir S serijoje be ultros versijos nirko gero... GĖDA!

Nieko

Kurioj vietoj tau geda, isvis A5X versija dar ok, o A7X nereikia ir A3X irgi nereik nk gero ir A10, A12 t.t dar sitie nereikia, palikti tik S, flip, Fold, A5X versijos viskas. Kitu nereikia

Rašyti komentarą

Prašome gerbti kitus komentatorius. Gerų diskusijų! Apsauga nuo robotų rūpinasi reCAPTCHA ir yra taikoma „Google“ privatumo politika ir naudojimosi sąlygos.

Populiarios naujienos

Taip pat skaitykite

Hey.lt - Nemokamas lankytojų skaitliukas