Pamatykite tai pirmieji: tampa aišku kaip atrodys naujasis „Xiaomi 13 Ultra“, kai kurie sprendimai nustebins daugelį

Lukas Snarskis

2023-04-12, 07:16

0 komentarų

Mes jau matėme „Xiaomi 13“ serijos modelių pristatymą, tačiau šią liniją turėtų papildyti ir dar vienas įrenginys, kurio pristatymo laukia daugelis. Dabar aiškėja ne tik kada jis bus pristatytas, bet ir kaip atrodys.

Gaukite ‎100€ kuponų rinkinį ir 30% nuolaidą pirmam apsipirkimui „Temu“ parduotuvėje
Pamatykite tai pirmieji: tampa aišku kaip atrodys naujasis „Xiaomi 13 Ultra“, kai kurie sprendimai nustebins daugelį

„Xiaomi“ jau kuris laikas planuoja pristatyti naująjį „Xiaomi 13 Ultra“, o šis išmanusis telefonas bus prieinamas ir pasaulinėje rinkoje, įskaitant Lietuvą. Neoficialiais duomenimis, šio flagmano pristatymas įvyks jau balandžio 18 dieną.

Šiandien, internete pasirodė ir pirmieji maketai, kurie atskleidžia naujojo „Xiaomi“ flagmano dizaino ypatumus. Kaip galite matyti iš tekste esančių nuotraukų, įrenginys turės didžiulį kamerų apskritimą nugarėlėje. Tai kažkiek primena „Xiaomi 12S Ultra“ sprendimą, tačiau šįsyk turėtų būti panaudotas kiek paprastesnis dizainas.

Remiantis naujausia informacija, išmaniojo telefono matmenys sieks 163,2 x 74,6 x 9,57 mm, tačiau šie rodmenys pateikiami be kamerų iškilimo. „Xiaomi 13 Ultra“ modelio storis su kamerų iškilimu turėtų siekti net 15,61 mm. Palyginimui, „12S Ultra“ modelis be kamerų iškilimo buvo 9,1 mm, o su juo – 13,5 mm storio.

Naujojo „Xiaomi 13 Ultra“ flagmano vizualizacija


Kiek anksčiau buvo skelbiama, jog „Xiaomi 13 Ultra“ nugarėlėje turėtų būti įmontuotas 1 colio sensorius su ypatingomis stabilizavimo galimybėmis, o greta rasime dar tris kameras su 50 MP raiškos vaizdo jutikliais. Vienas jų bus plataus kampo, antrasis teleobjektyvas su 3x priartinimo galimybe, o trečiasis – periskopinis teleobjektyvas.

Naujasis „Xiaomi 13 Ultra“ turėtų pasiūlyti itin aukštos kokybės ekraną su 2K raiška bei 120 Hz atsinaujinimo dažniu. Tikėtina, kad dažnis bus parenkamas, atsižvelgiant į tai, kokie veiksmai atliekami su telefonu, o tai padės papildomai sutaupyti baterijos energijos. „Xiaomi“ šiam modeliui ketina panaudoti ir IP68 sertifikatu aprūpintą korpusą, o taip pat įmontuos stereo garsiakalbius bei NFC lustą.

Pranešama, jog pigiausias „Xiaomi 13 Ultra“ išmaniojo telefono modelis turės 8 GB operatyviosios (RAM) bei 256 GB vidinės atminties, o jo kaina Kinijoje prasidės nuo 916 JAV dolerių, kas yra maždaug 841 eurai. Palyginimui, praėjusiais metais pristatytas „12S Ultra“ variantas kainavo maždaug 40 eurų daugiau.

0 komentarų

Rašyti komentarą

Prašome gerbti kitus komentatorius. Gerų diskusijų! Apsauga nuo robotų rūpinasi reCAPTCHA ir yra taikoma „Google“ privatumo politika ir naudojimosi sąlygos.

Populiarios naujienos

Taip pat skaitykite

Hey.lt - Nemokamas lankytojų skaitliukas