Pamirškime „Nokia“ išmaniuosius telefonus: HMD internetinė svetainė pasipuošė dar nepristatytų įrenginių vizualais, pamatykite tai patys

Arnas Balčiūnas

2024-02-05, 07:46

1 komentaras

Per pastaruosius metus išmaniųjų telefonų rinkoje debiutavo ne vienas naujas „Nokia“ prekiniu ženklu pažymėtas įrenginys. Nepaisant to, „HMD Global“ priėmė sprendimą, kuris taps blogomis naujienomis „Nokia“ mobilių įrenginių gerbėjams.

Gaukite ‎100€ kuponų rinkinį ir 30% nuolaidą pirmam apsipirkimui „Temu“ parduotuvėje
Pamirškime „Nokia“ išmaniuosius telefonus: HMD internetinė svetainė pasipuošė dar nepristatytų įrenginių vizualais, pamatykite tai patys

Kinijos kompanijos vadovai paskelbė, jog ketina naudoti „HMD Global“ prekinį ženklą naujausiuose išmaniuose telefonuose. Tai reiškia, jog naujų įrenginių su „Nokia“ logotipu mes daugiau neišvysime, o tai patvirtino ir bendrovės atstovai.

HMD atstovai pasidalino trumpu reklaminiu vaizdo įrašu, kuriame atskleidžiamas būsimasis bendrovės produktų asortimentas. Tarp jų – ne tik išmanieji telefonai, bet ir planšetiniai kompiuteriai ir belaidės ausinės. Dabar kompanija atnaujina ir savo internetinę svetainę, kurią papuošė naujos iliustracijos.

Puslapyje talpinamos vizualizacijos atskleidžia ir galimas ateityje pasirodančių išmaniųjų telefonų dizaino ypatybes. Nuotraukos yra iliustracinės, tačiau akivaizdžiai atskleidžia gaminio dizainą, kurį bendrovė naudos savo būsimuose įrenginiuose. Negalime patvirtinti, ar HMD savo įrenginyje naudos tokias ryškias spalvas, tačiau atvaizdai iš tiesų atrodo gražūs: mėlyna, žalia ir rožinė.

Atvaizdais nesiekiama nieko slapta atskleisti, tačiau tikrai dizaineriai šių įrenginių nesugalvojo iš oro, nuoširdžiai tikime, kad būtent taip galėtų atrodyti HMD įrenginiai. HMD svetainėje galime matyti vieną telefoną su dviguba kamera nugarėlėje. Iš kitos nuotraukos galima spręsti, kad ruošiamas tris kameras turintis įrenginys su USB-C jungtimi ir 3,5 mm ausinių lizdu apačioje.

Priminsime, jog dar praėjusių metų pradžioje „HMD Global“ skelbė, jog ketina perkelti „Nokia“ išmaniųjų telefonų gamybą į Europą. Tuomet buvo skelbiama, kad visos gamybos apimtys bus perkeltos palaipsniui, o tai sufleravo ir tolimesnį „Nokia“ įrenginių asortimento plėtimą. Kaip bebūtų, dar 2023 metų pabaigoje pasirodė pirmieji pranešimai apie visiškai kitokius planus.

„HMD Global“ jau kuris laikas planavo pristatyti būtent HMD vardu pažymėtą išmanųjį telefoną, o tokius planus dar lapkritį patvirtino ir bendrovės vadovas Jeanas Francois Baril. Pastarasis atskleidė, jog kompanija ketina pasiūlyti naujus produktus, kurie būtų pažymėti HMD prekiniu ženklu.

1 komentarų

Hmm

Seniai Nokia nebėra, jau kai nokia corporatiom žlugo... čia tik brandu dengėsi ir tiek, man tie nokia nebe tie kaip seniau:/

Rašyti komentarą

Prašome gerbti kitus komentatorius. Gerų diskusijų! Apsauga nuo robotų rūpinasi reCAPTCHA ir yra taikoma „Google“ privatumo politika ir naudojimosi sąlygos.

Populiarios naujienos

Taip pat skaitykite

Hey.lt - Nemokamas lankytojų skaitliukas