Papuoškite savo išmanųjį telefoną: visiškai nemokamai galima parsisiųsti naujausius „Xiaomi“ sukurtus ekrano paveikslėlius

Lukas Snarskis

2024-01-07, 15:20 (atnaujinta 2024-01-07, 23:08)

2 komentarai (-ų)

Pastaruosius mėnesius internete vis dažniau buvo kalbama apie „Xiaomi“ planus pristatyti naują operacinę sistemą. Nors Kinijos milžinė į tokias kalbas nereagavo, tačiau spalio pabaigoje viskas apsivertė aukštyn kojomis, kuomet bendrovės vadovas Lei Junas oficialiai pristatė naująją „HyperOS“ vartotojo sąsają.

Gaukite ‎100€ kuponų rinkinį ir 30% nuolaidą pirmam apsipirkimui „Temu“ parduotuvėje
Papuoškite savo išmanųjį telefoną: visiškai nemokamai galima parsisiųsti naujausius „Xiaomi“ sukurtus ekrano paveikslėlius

Naujoji „HyperOS“ nebus visiškai nauja platforma – ji sukurta „Android Open Source Project“ pagrindu bei sujungta su „Xiaomi“ plėtojama daiktų interneto platforma „Vela“. Nesunku nuspėti, jog ši vartotojo sąsaja netrukus pakeis daugelio pamėgta MIUI.

„Xiaomi“ po truputį atnaujina savo išmaniuosius telefonus, jog jie galėtų veikti su naująja „HyperOS“ vartotojo sąsaja, o ji jau prieinama ir kai kuriems bendrovės įrenginiams Europoje. Ir nors ši vartotojo sąsajos versija dar prieinama ne visiems, tačiau išbandyti vieną jos savybę gali visi.

Internete pasirodė nauji ir „HyperOS“ vartotojo sąsajos versijai skirti ekrano paveikslėliai, kuriuos jau dabar galima parsisiųsti į savo išmanųjį telefoną. Žinoma, juos gali parsisiųsti ne tik „Xiaomi“ įrenginių turėtojai, nes šios ekrano nuotraukos skirtos visiems telefonams.

Pagrindinė „HyperOS“ ekrano paveikslėlių savybė – juose didelis dėmesys skiriamas detalėms. Šiuo metu prieinami net 32 paveikslėliai – kai kurie iš jų yra ganėtinai abstraktūs, o kituose vaizduojami augalai ar kraštovaizdžiai. Norėdami parsisiųsti visus šiuos paveikslėlius – spauskite čia.


Priminsime, jog „Xiaomi“ pristatyta vartotojo sąsaja jau prieinama kai kuriuose bendrovės išmaniuose telefonuose, o netrukus ši platforma bus prieinama ir didesnei daliai naudotojų Europoje. Tarp jų patenka ne tik „Xiaomi“, bet ir dukterinių kompanijų „Poco“ bei „Redmi“ išmanieji telefonai.

Išmanieji telefonai, kurie netrukus gaus „HyperOS“ atnaujinimą:

  • Xiaomi 13T: OS1.0.1.0.UMFMIXM (aristotle)
  • Xiaomi 13T Pro: OS1.0.1.0.UMLMIXM (corot)
  • Xiaomi 12T: OS1.0.5.0.ULQMIXM (plato)
  • Xiaomi 13 Pro: OS1.0.1.0.UMBINXM, OS1.0.2.0.UMBEUXM (nuwa)
  • Xiaomi 12 Lite: OS1.0.1.0.ULIMIXM (taoyao)
  • Poco F5: OS1.0.3.0.UMRINXM, OS1.0.2.0.UMRMIXM (marble)
  • Poco F5 Pro: OS1.0.1.0.UMNEUXM (mondrian)
  • Redmi Note 12 5G: OS1.0.2.0.UMQEUXM (sunstone)
  • Poco X5 5G: OS1.0.1.0.UMPMIXM (mıoonstone)
  • Poco X5 Pro 5G: OS1.0.1.0.UMSMIXM (redwood)
  • Redmi Note 12 4G: OS1.0.1.0.UMTINXM (tapas)
  • Xiaomi Pad 6: OS1.0.1.0.UMZEUXM (pipa)

Kaip skelbia „Xiaomiui“, šis išmaniųjų telefonų sąrašas gautas iš oficialių „Xiaomi“ serverių, todėl dėl informacijos patikimumo – klausimų kilti neturėtų. Teigiama, kad šie atnaujinimai vartotojus turėtų pasiekti jau artimiausiu metu. Tiesa, norėdami įsidiegti šį atnaujinimą – jūs turite būti „HyperOS Pilot Tester“ programos dalyvis. Jeigu esate prisijungę prie šios programos, tuomet atnaujinimą rasite specialioje „HyperOS Downloader“ aplikacijoje.

2 komentarų

Rašyti komentarą

Prašome gerbti kitus komentatorius. Gerų diskusijų! Apsauga nuo robotų rūpinasi reCAPTCHA ir yra taikoma „Google“ privatumo politika ir naudojimosi sąlygos.

Populiarios naujienos

Taip pat skaitykite

Hey.lt - Nemokamas lankytojų skaitliukas