Pasirodė dar nepristatyto OnePlus Nord CE 3“ telefono nuotraukos: paaiškėjo visi dizaino ypatumai, aiškios ir pagrindinės specifikacijos

Lukas Snarskis

2023-01-15, 14:41

0 komentarų

Kinijos kompanija „OnePlus“ dar prieš keletą metų išleisdavo vos keletą išmaniųjų telefonų, tačiau pastaruoju metu jų sulaukiame vis daugiau. Internete jau kuris laikas sklinda kalbos apie bendrovės ateities planus, o visai neseniai išvydome ir naująjį „OnePlus 11“ flagmaną.

„Poco F6 Pro“ išmanusis dabar kainuoja tik 412,02 eurus su nuolaidos kodu DHJULYPROMOTIO55. Spauskite čia, kad įsigyti.
Pasirodė dar nepristatyto OnePlus Nord CE 3“ telefono nuotraukos: paaiškėjo visi dizaino ypatumai, aiškios ir pagrindinės specifikacijos

Jau artimiausiu metu „OnePlus“ ketina pristatyti naują vidutinės klasės išmanųjį telefoną, kuris bus žinomas kaip „OnePlus Nord CE 3“. Prieš keletą dienų internete pasklido ir šio įrenginio nuotraukos, kurios atskleidžia visus dizaino ypatumus.

Kaip galima matyti iš nuotraukų, naujasis „Nord CE 3“ turės stiklinę nugarėlę, o įrenginio rėmelis turės žalios spalvos akcentą. Kairėje telefono briaunoje – SIM kortelių lizdas, o taip pat ir garso reguliavimo mygtukai. Dešinėje – įjungimo mygtukas, kur turėtų būti integruotas ir pirštų antspaudų jutiklis. Verta pastebėti, jog ši „OnePlus“ naujiena turės ir ausinių lizdą, kuris bus įmontuotas apatinėje briaunoje.

„OnePlus Nord CE 3“ išmanusis telefonas taip pat turės nedidelį asmenukių kameros iškirpimą, kurį rasime viršutinėje ekrano dalyje, per vidurį. Neoficialiais duomenimis, šio įrenginio ekranas bus 6,7 colių įstrižainės. „OnePlus“ ketina panaudoti LCD panelę su 120 Hz atsinaujinimo dažniu. Tiesa, ankstesnės kartos „Nord CE“ modelis turėjo OLED ekraną.

Išmaniojo telefono nugarėlėje – du dideli kamerų apskritimai. Viršutiniame turėtų būti sumontuota pagrindinė kamera, o žemiau – dar dvi papildomos kameros. Tikėtina, kad „OnePlus Nord CE 3“ turės plataus kampo bei gylio sensorius.

Tikėtina, kad „OnePlus Nord CE 3“ veiks su „Qualcomm Snapdragon 695“ procesoriumi, o įrenginio veikimą palaikys 5000 mAh talpos baterija su 67 W greituoju įkrovimu. Verta pastebėti, kad šis modelis nebus toks galingas kaip jo pirmtakas, mat „Nord CE 2“ variantas veikė su kiek galingesniu „MediaTek Dimensity 900“ mikroschemų rinkiniu bei galėjo pasiūlyti 4K vaizdo filmavimo galimybę.

Deja, tačiau kol kas nėra žinoma kiek galėtų kainuoti šis išmanusis telefonas. Tikėtina, kad „OnePlus“ jį pristatyti ketina liepos mėnesį, bet tokios informacijos gamintojas dar nėra patvirtinęs.

0 komentarų

Rašyti komentarą

Prašome gerbti kitus komentatorius. Gerų diskusijų! Apsauga nuo robotų rūpinasi reCAPTCHA ir yra taikoma „Google“ privatumo politika ir naudojimosi sąlygos.

Populiarios naujienos

Taip pat skaitykite

Hey.lt - Nemokamas lankytojų skaitliukas