Paskelbti galingiausi rugsėjo mėnesio „Android“ telefonai: į viršūnę pakilo karščiausia „OnePlus“ naujiena, kuri aplenkė gausybę žaidimų telefonų bei flagmanų

Lukas Snarskis

2023-11-13, 07:46

0 komentarų

Išmaniųjų telefonų testavimo programėlė „AnTuTu“ yra itin populiari tarp tų, kurie nori sužinoti savo naujojo įrenginio galimybes bei palyginti jas su kitais. Šios aplikacijos kūrėjai kiekvieną mėnesį pristato ir galingiausių telefonų dešimtukus.

Gaukite ‎100€ kuponų rinkinį ir 30% nuolaidą pirmam apsipirkimui „Temu“ parduotuvėje
Paskelbti galingiausi rugsėjo mėnesio „Android“ telefonai: į viršūnę pakilo karščiausia „OnePlus“ naujiena, kuri aplenkė gausybę žaidimų telefonų bei flagmanų

Visai neseniai „AnTuTu“ aplikacijos kūrėjai paskelbė galingiausius spalio mėnesio „Android“ telefonus, todėl kviečiame juos apžvelgti kartu su mumis. Dešimtuke rasime ir anksčiau dar nematytų modelių.

Praėjusį mėnesį iš lyderio pozicijos buvo išstumtas „Red Magic 8 Pro+“ išmanusis telefonas, kuris savo poziciją užleido „OnePlus Ace 2 Pro“ įrenginiui. Šis išmanusis veikia su „Qualcomm Snapdragon 8 Gen 2“ procesoriumi bei turi net 24 GB operatyviosios (RAM) bei 1 TB vidinės atminties. Spalio mėnesį „AnTuTu“ testuose šis modelis rinko vidutiniškai 1 648 063 taškus.

Antroje pozicijoje rikiuojasi „Red Magic“ flagmanas, kuris dar rugsėjo mėnesį buvo pirmoje vietoje. Su tuo pačiu „Qualcomm“ mikroschemų rinkiniu veikiantis modelis taip pat turi 16 GB operatyviosios (RAM) bei 512 GB vidinės atminties ir rinko vidutiniškai 1 632 591 taškus. Trečioje vietoje – dar vienas žaidimų telefonas.

„Asus ROG 7“ užėmė pastarąją poziciją, o šio išmaniojo telefono procesorius bei atmintinių konfigūracijos yra analogiškos kaip ir „Red Magic 8 Pro+“ modelio. Taivaniečių sukurtas įrenginys praėjusį mėnesį rinko po 1 603 292 taškus. Ketvirtoje ir penktoje vietoje – „Xiaomi 13“ serijos išmanieji.

Įdomu tai, jog „Xiaomi 13“, kuris veikia su „Snapdragon 8 Gen 2“ ir turi 12 GB operatyviosios (RAM) bei 256 GB vidinės atminties, užėmė aukštesnę poziciją ir fiksavo geresnius vidutinius rezultatus nei „Xiaomi 13 Pro“, kuris teoriškai turėtų būti kiek pažangesnis modelis. Žinoma, jeigu jie naudoja tą pačią geležį – skirtumai turėtų būti itin minimalūs.

Tarp dešimties galingiausių išmaniųjų rasime ir visus tris „Samsung Galaxy S23“ serijos išmaniuosius telefonus, taip pat „Xiaomi 13T Pro“ bei „Redmi K60 Ultra“.

„AnTuTu“ reitingų rezultatai sudaromi pagal „AnTuTu Benchmark V10“ testų rezultatus, kurie buvo atlikti nuo rugsėjo 1 iki rugsėjo 30 dienos, tačiau į lentelę patenka tik tie įrenginiai, kurie buvo ištestuoti bent 1000 kartų. Kaip tokį galingiausių išmaniųjų telefonų dešimtuką vertinate Jūs? Ar tarp šių modelių yra ir tas, kurį naudojate Jūs?

0 komentarų

Rašyti komentarą

Prašome gerbti kitus komentatorius. Gerų diskusijų! Apsauga nuo robotų rūpinasi reCAPTCHA ir yra taikoma „Google“ privatumo politika ir naudojimosi sąlygos.

Populiarios naujienos

Taip pat skaitykite

Hey.lt - Nemokamas lankytojų skaitliukas