Paslaptingas „Xiaomi“ naujienų pristatymas: patyliukais debiutavo naujieji „Redmi A2“ serijos telefonai

Lukas Snarskis

2023-03-25, 08:37

0 komentarų

Internete jau kuris laikas buvo kalbama apie „Redmi A2“ išmaniojo telefono išleidimą. Kinijos kompanijos „Redmi“ atstovai neseniai pristatė Europai skirtus „Redmi Note 12“ serijos įrenginius, o kartu su jais debiutavo ir kuris laikas anonsuoti „Redmi A2“ serijos modeliai.

„Poco F6 Pro“ išmanusis dabar kainuoja tik 412,02 eurus su nuolaidos kodu DHJULYPROMOTIO55. Spauskite čia, kad įsigyti.
Paslaptingas „Xiaomi“ naujienų pristatymas: patyliukais debiutavo naujieji „Redmi A2“ serijos telefonai

„Xiaomi“ dukterinė bendrovė vakar, penktadienį, oficialiai pristatė du naujus „Redmi A2“ serijos išmaniuosius telefonus – tai „Redmi A2“, o taip pat ir „Redmi A2+“. Įdomu tai, jog apie šiuos modelius nebuvo pasidalinta jokiu pranešimu, jie tiesiog atsidūrė „Xiaomi“ internetinėje svetainėje.

Naujasis „Redmi A2“ aprūpintas 6,52 colių įstrižainės ekranu su HD+ raiška, o viršutinėje ekrano dalyje – vandens lašo formos išpjova, kur įmontuota 5 MP raiškos vaizdo jutikliu aprūpinta asmenukių kamera.

Išmaniojo telefono veikimu rūpinsis „MediaTek Helio G36“ procesorius su 2 GB arba 3 GB operatyviosios (RAM) bei 32 GB vidinės atminties, kurią galima praplėsti atminties kortele. „Redmi A2“ veikimą palaikys 5 000 mAh talpos baterija su 10W įkrovimu. Tiesa, dėl kažkokių priežasčių gamintojas čia panaudojo microUSB lizdą.

„Redmi A2“ nugarėlėje rasime 8 MP raiškos vaizdo jutikliu aprūpintą pagrindinę kamerą, o kartu su ja nugarėlėje įmontuotas ir QVGA sensorius. Išmanusis veiks su „Android 20 Go“ operacinės sistemos versija. Į šį modelį gamintojas integravo ir ausinių lizdą.

Kalbant apie „Redmi A2+“ variantą – pagrindinis jo skirtumas nuo standartinio modelio yra tas, jog šio nugarėlėje rasime pirštų antspaudų jutiklį. Pirkėjams bus siūlomi mėlynos, žalios ir juodos spalvos modeliai, tačiau kaina kol kas nėra atskleidžiama.

0 komentarų

Rašyti komentarą

Prašome gerbti kitus komentatorius. Gerų diskusijų! Apsauga nuo robotų rūpinasi reCAPTCHA ir yra taikoma „Google“ privatumo politika ir naudojimosi sąlygos.

Populiarios naujienos

Taip pat skaitykite

Hey.lt - Nemokamas lankytojų skaitliukas