Pateikiama naujausių „Huawei“ flagmanų pardavimų prognozė: dar šiemet gali užfiksuoti puikius rezultatus, laukiama rekordinių pardavimų

Lukas Snarskis

2024-04-21, 07:55

0 komentarų

„Huawei“ švenčia dvylikos metų sukaktį po „Ascend P1“ pristatymo, o būtent šis modelis tapo pradžia, į fotografiją orientuotų P serijos įrenginių. Neseniai įvyko oficialus „Huawei Pura 70“ serijos išmaniųjų telefonų pristatymas, kuri pakeitė iki šiol buvusius P linijos modelius.

Gaukite ‎100€ kuponų rinkinį ir 30% nuolaidą pirmam apsipirkimui „Temu“ parduotuvėje
Pateikiama naujausių „Huawei“ flagmanų pardavimų prognozė: dar šiemet gali užfiksuoti puikius rezultatus, laukiama rekordinių pardavimų

2024 metų „Huawei“ flagmanų seriją sudarys keturi įrenginiai – tai „Pura 70“, „Pura 70 Pro“, „Pura 70 Pro+“ ir „Huawei Pura 70 Ultra. Įdomu tai, jog gamintojas nepateikė informacijos apie telefonuose naudojamus procesorius, tačiau kitos specifikacijos jau yra žinomos.

Nors pristatymas įvyko vos prieš keletą dienų, tačiau jau dabar yra pateikiamos pardavimų prognozės. Remiantis „TechInsights“ analitiko Sui Qiano duomenimis, jeigu gamintojas nesusidurs su gamybos problemomis iš išlaikys konkurencingą įrenginių kainą, vien šiemet galima tikėtis daugiau nei 10 mln. pardavimų.

Teigiama, kad šią ribą pasiekti turėtų padėti visi „Huawei Pura 70“ serijos išmanieji telefonai, o tai taip pat leis padidinti bendrovės pardavimų pajamas ir paspartinti augimą. Niekam ne paslaptis, jog Kinijos milžinė pastaruoju metu ganėtinai sėkmingai darbuojasi vietinėje rinkoje, kur jos populiarumas vis auga.

Kaip jau minėjome, 2024 metų „Huawei“ flagmanų seriją sudarys keturi įrenginiai – tai „Pura 70“, „Pura 70 Pro“, „Pura 70 Pro+“ ir „Huawei Pura 70 Ultra“. Būtent pastarasis modelis siūlo savybes, kurios gali sulaukti nemažai pirkėjų dėmesio.

Priekinėje išmaniojo telefono dalyje rasime ir 13 MP raiškos vaizdo jutikliu aprūpintą asmenukių kamerą, o nugarėlėje – trys objektyvai. „Pura 70 Ultra“ turės pagrindinę kamerą su 1 colio 50 MP sensoriumi. Tai bus besisukantis teleskopinis objektyvas, kuris naudos sudėtingą motorizuotą struktūrą, o ją naudojant kamera iškils į viršų.

0 komentarų

Rašyti komentarą

Prašome gerbti kitus komentatorius. Gerų diskusijų! Apsauga nuo robotų rūpinasi reCAPTCHA ir yra taikoma „Google“ privatumo politika ir naudojimosi sąlygos.

Populiarios naujienos

Taip pat skaitykite

Hey.lt - Nemokamas lankytojų skaitliukas