Pigesnė „Samsung Galaxy S20“ flagmanų opcija pasirodys dar šiemet: paaiškėjo galima pristatymo data

Lukas Snarskis

2020-06-26, 16:55 (atnaujinta 2021-04-27, 00:37)

0 komentarų
Pigesnė „Samsung Galaxy S20“ flagmanų opcija pasirodys dar šiemet: paaiškėjo galima pristatymo data

Didžiausias išmaniųjų telefonų gamintojas „Samsung“ dar nuo „Galaxy S3“ serijos laikų pristatydavo ir gerokai paprastesnius savo flagmanų modelius, tačiau ilgainiui tai keitėsi ir tokių įrenginių, šioje flagmanų serijoje, nebeliko. Kaip bebūtų, praėjusiais metais „Samsung“ atgaivino šią idėją ir šių metų pradžioje pristatė „Galaxy Note 10 Lite“ ir „Galaxy S10 Lite“ telefonus.

Panašu, jog analogišką ėjimą kompanijos vadovai planuoja atlikti ir su „Galaxy S20“ išmaniųjų telefonų serija bei jau planuoja „Galaxy S20 Lite“ modelio pristatymą. Naujausia informacija rodo, kad tai turėtų įvykti dar šių metų spalio mėnesį. Tiesa, kol kas nėra aišku kaip išties vadinsis šis telefonas, tačiau žinomos kai kurios galimos jo specifikacijos.

„Samsung Galaxy S10 Lite” veikimas

Remiantis naujausia informacija, „Samsung Galaxy S20 Lite“ turėtų veikti su „Qualcomm Snapdragon 865“ procesoriumi. Tikėtina, kad kaip ir su metų pradžioje pristatytais „Lite“ įrenginiais, taip ir šis turės tik „Qualcomm“ lustus, nepaisant regionų, kuriuose telefonai bus parduodami. Pranešama, kad telefone jau bus įdiegta „Samsung One UI 2.5“ vartotojo sąsaja.

Kaip skelbia „Sammobile“, šis išmanusis telefonas turės tris skirtingas versijas ir bent jau kol kas vienintelis žinomas skirtumas tarp jų – 5G ryšio palaikymo galimybė. Pastarojo šaltinio teigimu, „Galaxy S20 Lite“ taip pat turės bent 128 GB vidinės atminties. Tikėtina, kad naujasis „Samsung“ produktas gali kainuoti nuo maždaug 715 eurų.

Daugybė klausimų kyla ne tik dėl galimų išmaniojo telefono specifikacijų, tačiau ir dėl jo pavadinimo. Vidinėje kompanijos komunikacijoje „Galaxy S20 Lite” įvardijamas kaip „Galaxy S20 Fan Edition”. Kai kur šis įrenginys įvardijamas ir kaip „Galaxy S20 Pen Edition“. O kaip manote kaip šis išmanusis vadinsis iš tikrųjų?

0 komentarų

Rašyti komentarą

Prašome gerbti kitus komentatorius. Gerų diskusijų! Apsauga nuo robotų rūpinasi reCAPTCHA ir yra taikoma „Google“ privatumo politika ir naudojimosi sąlygos.

Populiarios naujienos

Taip pat skaitykite

Hey.lt - Nemokamas lankytojų skaitliukas