Pigusis „iPhone SE” gali slėptis: „Apple” turi kur kas geresnį pasiūlymą

GSMarena

2020-05-30, 14:15 (atnaujinta 2022-11-30, 12:47)

1 komentaras
Pigusis „iPhone SE” gali slėptis: „Apple” turi kur kas geresnį pasiūlymą

Prieš mėnesį pristatytas „iPhone SE (2020)” sudrebino išmaniųjų telefonų pasaulį, pasiūlęs naujausią ir galingiausią „Apple” procesorių už vos 400 JAV dolerių siekiančią kainą. Joks naujas „iPhone” nekainavo taip pigiai, todėl jis akimirskniu atsidūrė visuose geriausiai įkainotų išmaniųjų topuose. Deja, šis modelis taip pat susilaukė kritikos dėl didelių ekrano rėmų, mažos įstrižainės ir nedidelės baterijos. Vis dėlto „Apple” turi slaptą ginklą, kuris gali nukauti net „iPhone SE (2020)”.

Vakar oficialioje JAV internetinėje „Apple” parduotuvėje oficialiai pradėta prekyba gamykliškai atnaujintais (angl. refurbished) „iPhone XR” telefonais. Šis modelis debiutavo 2018 metų pabaigoje kartu su „iPhone XS” ir yra laikomas dabartinio „iPhone 11” pirmtaku. Jis siūlo šiek tiek senesnį, bet vis dar itin galingą „A12” procesorių, kur kas didesnę bateriją ir ekraną bei „FaceID” atrakinimo metodą, o ne senesnį piršto antspaudo nuskaitymą.

Nepaisant didesnio telefono amžiaus, tai kur kas visavertiškesnis įrenginys, labiau atitinkantis šiuolaikinius standartus ir siūlantis kur kas mažiau kompromisų.

Tačiau įdomiausia dalis yra kaina. Gamykliškai atnaujintas „iPhone XR”, turintis 64GB vidinės atmintis kainuoja vos 499 dolerius - tik 99 doleriais daugiau nei „iPhone SE”. Be to, vos už 539 dolerius galima įsigyti 128GB versiją, o už 629 dolerius - 256GB variantą. Žinoma, visų akys krypsta į „Gamykliškai atnaujintas” prierašą. Tai reiškia, jog šis „iPhone XR” vartotojo buvo grąžintas arba atiduotas taisymui, tačiau „Apple” jį visapusiškai sutvarkė - pašalino gedimus, pakeitė ekraną, korpusą, bateriją, tad gaunate absoliučiai naują ir veikiantį telefoną, kuriam dar ir taikoma garantija, tiesiog už mažesnę kainą. Nauji „iPhone XR” kainuoja maždaug 110 dolerių brangiau.

Ką manote apie tokį pasiūlymą? Ar rinktumėtės gamykliškai atnaujintą „iPhone XR” vietoje „iPhone SE (2020)”? Laukiame jūsų nuomonių komentaruose.

1 komentarų

Rašyti komentarą

Prašome gerbti kitus komentatorius. Gerų diskusijų! Apsauga nuo robotų rūpinasi reCAPTCHA ir yra taikoma „Google“ privatumo politika ir naudojimosi sąlygos.

Populiarios naujienos

Taip pat skaitykite

Hey.lt - Nemokamas lankytojų skaitliukas