Pilnas įkrovimas vos per 14 minučių: ZTE atskleidė naujojo flagmano baterijos galimybes, tačiau europiečiams tai gali nepatikti

Lukas Snarskis

2022-12-23, 14:25 (atnaujinta 2022-12-23, 16:49)

0 komentarų

Kinijos kompanija ZTE jau ne vienerius metus kuria žaidimų telefonus, kurie pažymėti „Nubia Red Magic“ pavadinimu. Per pastaruosius metus pristatyta keletas naujų modelių, kurie sulaukė didžiulio susidomėjimo, o dabar ruošiamas ir dar vienas flagmanas.

Gaukite ‎100€ kuponų rinkinį ir 30% nuolaidą pirmam apsipirkimui „Temu“ parduotuvėje
Pilnas įkrovimas vos per 14 minučių: ZTE atskleidė naujojo flagmano baterijos galimybes, tačiau europiečiams tai gali nepatikti

Internete jau kuris laikas sklinda kalbos apie naująjį „Red Magic 8 Pro“ išmanųjį telefoną, o kompanijos atstovai patvirtino, kad šio flagmano išleidimas įvyks jau gruodžio 26 dieną. Likus vos keletui dienų iki oficialaus pristatymo – ZTE atstovai pasidalino ir kai kuriomis naujojo įrenginio specifikacijomis.

Socialiniame tinkle „Weibo“ buvo pasidalinti reklaminiai plakatai, kurie atskleidžia, jog naujasis „Red Magic 8 Pro“ turės 6000 mAh talpos bateriją su 165W greitojo įkrovimo technologija. Negana to, teigiama, kad pilnas įkrovimas nuo 0 iki 100 proc. truks vos 14 minučių. ZTE atstovai atskleidžia ir kokio tipo baterijos bus naudojamos.

Teigiama, kad „Red Magic 8 Pro“ turės 8C bateriją, kuri padalinti į aštuonias dalis tam, jog būtų pasiektas kuo didesnis efektyvumas, o tuo pačiu ir saugumas. Šis akumuliatorius bus įkraunamas trimis skirtingais išėjimais vienu metu, kas apsaugos išmanųjį telefoną. Kaip jau minėjome, pilnas įkrovimas truks vos 14 minučių, o su telefonu pirkėjais gaus ir 165W įkroviklį.

Tiesa, tikėtina, kad Europai skirtas variantas neturės tokio greito įkrovimo. Ankstesni modeliai į Europą atkeliavo tik su 65W greituoju įkrovimu, o tai leidžia daryti prielaidą, kad tokia pati situacija laukia ir naujojo „Red Magic“ flagmano. Kaip bebūtų, kaip bus iš tikrųjų – sužinosime tik šio žaidimų flagmano pristatymo metu.

Kompanijos atstovai jau anksčiau patvirtino, jog šis flagmanas bus gaminamas su naujuoju „Qualcomm Snapdragon 8 Gen 2“ procesoriumi. „Red Magic 8 Pro“ taip pat turės 6,8 colių įstrižainės OLED ekraną, o asmenukėms skirta kamera bus aprūpinta 16 MP raiškos vaizdo jutikliu. Nugarėlėje rasime tris kameras – pagrindinė jų pasižymės 50 MP objektyvu, o greta – 8 MP plataus kampo bei 2 MP sensorius portretams. Jau žinoma ir tai, jog „Red Magic 8 Pro“ pasiūlys „Bluetooth 5.2“ bei 5G ryšio technologijas.

Kaip jau minėjome, šio išmaniojo telefono pristatymas įvyks jau gruodžio 26 dieną, 09:00 val. Lietuvos laiku. Visą informaciją iš ZTE spaudos konferencijos rasite ir mūsų portale.

0 komentarų

Rašyti komentarą

Prašome gerbti kitus komentatorius. Gerų diskusijų! Apsauga nuo robotų rūpinasi reCAPTCHA ir yra taikoma „Google“ privatumo politika ir naudojimosi sąlygos.

Populiarios naujienos

Taip pat skaitykite

Hey.lt - Nemokamas lankytojų skaitliukas