Pirkėjai šluoja naujuosius „Samsung“ flagmanus: „Galaxy S23“ serijos telefonai sulaukė didžiulio susidomėjimo, fiksuojami netikėti rezultatai

Lukas Snarskis

2023-04-07, 09:31

0 komentarų

Dar visai neseniai, „Samsung“ pristatė ilgai paslaptimi laikytus naujuosius įrenginius – tai „Samsung Galaxy S23“ telefonai, kurie išsiskiria ilgiausiu iki šiol baterijos veikimu, dvigubai didesne atminties talpa bei patobulintomis kameromis.

„Poco F6 Pro“ išmanusis dabar kainuoja tik 412,02 eurus su nuolaidos kodu DHJULYPROMOTIO55. Spauskite čia, kad įsigyti.
Pirkėjai šluoja naujuosius „Samsung“ flagmanus: „Galaxy S23“ serijos telefonai sulaukė didžiulio susidomėjimo, fiksuojami netikėti rezultatai

Technologijų bendrovės „Samsung“ vadovai tikėjosi, kad naujieji „Galaxy S23“ serijos išmanieji telefonai bus parduodami geriau nei praėjusiais metais debiutavę „Galaxy S22“ modeliai. Ir, panašu, kad jiems tai pavyko pasiekti. Kompanijos atstovai dar tik ruošiasi šių telefonų pristatymui Japonijoje, tačiau spėjo pasidalinti puikiomis naujienomis.

Pranešama, kad „Samsung Galaxy S23“ serijos populiarumas pranoksta praėjusių metų flagmanų pardavimus. Pardavimai Europoje išaugo pusantro karto, Lotynų Amerikoje – 1,7 karto, o Indijoje šių telefonų pardavimai yra 1,4 karto didesni nei praėjusiais metais pasiekta su „Galaxy S22“ serija.

Paaiškėjo ir populiariausias naujosios „Samsung“ flagmanų serijos modelis, o juo tapo „Galaxy S23 Ultra“, kurį įsigijo 60 proc. visų tų, kurie pirko vieną iš trijų naujųjų įrenginių. „Samsung Galaxy S23“ ir „Galaxy S23+“ pasidalino po 20 proc. visų šios serijos pardavimų. Deja, tačiau kompanijos atstovai nepaskelbė konkrečių skaičių.

Priminsime, jog naujieji „Samsung Galaxy S23“ serijos išmanieji telefonai aprūpinti „Qualcomm Snapdragon 8 Gen 2“ procesoriais ir tai yra pirmas kartas, kuomet visi šios bendrovės flagmanai veikia su tais pačiais mikroschemų rinkiniais JAV ir Europos rinkose. Ankstesni įrenginiai mus pasiekdavo su „Exynos“ lustais.

Mažiausias šios serijos modelis – „Galaxy S23“ aprūpintas 6,1 colių įstrižainės AMOLED ekranu. „Samsung Galaxy S23 Plus“ pasižymi 6,6 įstrižainės ekranu, o didysis „Galaxy S23 Ultra“ turi 6,8 colių įstrižainės panelę su 2K raiška. Verta pastebėti, kad pirmi du modeliai turi tik Full HD+ raiška aprūpintas paneles.

„Samsung Galaxy S23“ ir „Galaxy S23 Plus“ turi po tris kameras. Pagrindinė jų pasižymi 50 MP raiškos vaizdo jutikliu, o greta – 12 MP plataus kampo bei 10 MP teleobjektyvas su 3x optiniu priartinimu. Nesunku nuspėti, jog „Galaxy S23 Ultra“ turi geresnes kameras.

Čia jų rasime net keturias – pagrindinė pasižymi net 200 MP raiškos vaizdo jutikliu, o nugarėlėje taip pat rasime 12 MP plataus kampo sensorių, 10 MP teleobjektyvą su 3x optiniu priartinimu bei dar vieną tokios pačios raiškos objektyvą su 10x priartinimo galimybe.

0 komentarų

Rašyti komentarą

Prašome gerbti kitus komentatorius. Gerų diskusijų! Apsauga nuo robotų rūpinasi reCAPTCHA ir yra taikoma „Google“ privatumo politika ir naudojimosi sąlygos.

Populiarios naujienos

Taip pat skaitykite

Hey.lt - Nemokamas lankytojų skaitliukas