Pirmasis toks telefonas rinkoje: „Motorola“ jau netrukus pademonstruos flagmaną su naujausiu „Qualcomm“ mikroschemų rinkiniu

Lukas Snarskis

2024-03-21, 07:15

0 komentarų

„Motorola“ praėjusiais metais pristatė ne vieną išmanųjį telefoną, o tarp jų išvydome ir dėmesio vertus sulenkiamus įrenginius. Sausio mėnesiui įpusėjus bendrovė pademonstravo ir pirmąjį šių metų modelį, o dabar anonsuojamas ir dar vienas naujas produktas.

Gaukite ‎100€ kuponų rinkinį ir 30% nuolaidą pirmam apsipirkimui „Temu“ parduotuvėje
Pirmasis toks telefonas rinkoje: „Motorola“ jau netrukus pademonstruos flagmaną su naujausiu „Qualcomm“ mikroschemų rinkiniu

Technologijų bendrovė „Motorola“ ruošia keletą naujų išmaniųjų telefonų, o vienas iš jų – „Motorola Edge 50 Pro“. Internete pasirodė pirmieji šio flagmano maketai, o taip pat ir kai kurios specifikacijos. Pažvelkime, ką turėtų pasiūlyti šis kompanijos flagmanas.

Jau žinoma, jog šis išmanusis telefonas veiks su „Qualcomm Snapdragon 8s Gen 3“ procesoriumi, kuris buvo pristatytas prieš keletą dienų. Tikėtina, kad „Motorola“ gali tapti pirmąja bendrove, kuri pademonstruos telefoną su naujausiu „Qualcomm“ lustu.

Naujasis „Motorola“ įrenginys turėtų pasižymėti 6,7 colių įstrižainės ekranu su 165 Hz atsinaujinimo dažniu. Viršutinėje ekrano dalyje rasime nedidelį apskritimą, kur bus įmontuota asmenukių kamera, tačiau jos savybės kol kas nėra žinomos.

Įrenginio nugarėlėje – trys kameros, o pagrindinė jų bus aprūpinta 50 MP raiškos vaizdo jutikliu su f/1.4 diafragma. „Edge 50 Pro“ taip pat turės ir plataus kampo objektyvą, o trečioji kamera – teleobjektyvas, kuris turėtų pasiūlyti 3x optinio priartinimo galimybę.

Skelbiama, jog šio įrenginio veikimą palaikys 4 500 mAh talpos baterija su 125W greituoju įkrovimu. „Motorola“ šį flagmaną veikiausiai aprūpins ir 50W belaidžio krovimo technologija.

„Motorola“ atstovai nėra oficialiai patvirtinę išmaniojo telefono debiuto datos. Nepaisant to, „Edge 50 Pro“ pristatymo laukiama jau balandžio 3 dieną.

0 komentarų

Rašyti komentarą

Prašome gerbti kitus komentatorius. Gerų diskusijų! Apsauga nuo robotų rūpinasi reCAPTCHA ir yra taikoma „Google“ privatumo politika ir naudojimosi sąlygos.

Populiarios naujienos

Taip pat skaitykite

Hey.lt - Nemokamas lankytojų skaitliukas