Pirmasis „Xiaomi“ atlenkiamas išmanusis gali debiutuoti ir Europoje: dar nepristatytas modelis aptiktas IMEI duomenų bazėje, aiškėja pagrindinės savybės

Lukas Snarskis

2024-06-05, 14:55

0 komentarų

Kinijos technologijų bendrovė „Xiaomi“ dar 2021 metų pabaigoje pristatė daugelio ilgai lauktą „Mix 4“ serijos flagmaną. Naujas modelis gali debiutuoti dar šiemet, tačiau tai būtų ne vienintelė naujiena.

Užsiregistruokite „Temu“ ir gaukite 30% nuolaidą pirmam užsakymui ir specialius kuponus – spauskite čia.
Pirmasis „Xiaomi“ atlenkiamas išmanusis gali debiutuoti ir Europoje: dar nepristatytas modelis aptiktas IMEI duomenų bazėje, aiškėja pagrindinės savybės

„Xiaomi“ jau kuris laikas kuria ir atlenkiamą išmanųjį telefoną, kuris turėtų būti žinomas kaip „Xiaomi Mix Flip“. Pirmosios kalbos apie tokį modelį pasirodė dar praėjusių metų rugsėjį, o dabar aiškėja ir daugiau informacijos.

Kinijos bendrovė savo sulenkiamus išmaniuosius iki šiol pardavinėjo tik Kinijos rinkoje, tačiau situacija gali pasikeisti jau visai netrukus. Internete pasirodo vis daugiau pranešimų apie naująjį „Xiaomi Mix Flip“, kuris gali pasiekti ir tarptautinę rinką.

Jau žinoma, jog šis atlenkiamas įrenginys debiutuos antroje šių metų pusėje, o dabar jis buvo aptiktas ir GSMA IMEI duomenų bazėje, kur yra žymimas 2405CPX3DG modelio numeriu. Būtent šis numeris ir rodo galimą telefono tarptautinį debiutą.

Neoficialiais duomenimis, „Xiaomi Mix Flip“ nugarėlėje turės dvi kameras su „OmniVision“ sensoriais. Vienas jų bus naudojamas kaip pagrindinė kamera ir pasižymės 50 MP raiška, o antrasis – 60 MP raiškos ir su 2x optinio priartinimo galimybe. Čia turėtų būti panaudoti atitinkamai „OV50E“ ir „OV60A“ sensoriai. Atlenkiamo ekrano viršuje – 32 MP asmenukių kamera.

Tikėtina, jog pirmasis „Xiaomi“ atlenkiamas išmanusis telefonas veiks su „Qualcomm Snapdragon 8 Gen 3“ procesoriumi bei turės Full HD+ raiškos ekraną. Deja, tačiau kada įvyks oficialus šio įrenginio pristatymas – kol kas nėra žinoma.

0 komentarų

Rašyti komentarą

Prašome gerbti kitus komentatorius. Gerų diskusijų! Apsauga nuo robotų rūpinasi reCAPTCHA ir yra taikoma „Google“ privatumo politika ir naudojimosi sąlygos.

Populiarios naujienos

Taip pat skaitykite

Hey.lt - Nemokamas lankytojų skaitliukas