Pirmųjų HMD išmaniųjų telefonų galime sulaukti jau visai netrukus: suomių milžinė atskleidžia, kada gali debiutuoti naujieji „HMD Pulse“ įrenginiai

Lukas Snarskis

2024-04-23, 17:15

0 komentarų

Kinijos kompanija paskelbė apie planus kurti elektronikos produktus, įskaitant ir išmaniuosius telefonus, kurie bus pažymėti jau ne „Nokia“, o HMD prekiniu ženklu.

Gaukite ‎100€ kuponų rinkinį ir 30% nuolaidą pirmam apsipirkimui „Temu“ parduotuvėje
Pirmųjų HMD išmaniųjų telefonų galime sulaukti jau visai netrukus: suomių milžinė atskleidžia, kada gali debiutuoti naujieji „HMD Pulse“ įrenginiai

Internete jau kuris laikas sklando įvairiausi gandai apie pirmuosius įrenginius, o dabar pasirodė ir naujos informacijos.

„HMD Global“ šią vasarą turėtų pristatyti „Pulse“ serijos išmaniuosius telefonus. Tikėtina, kad šią liniją sudarys trys modeliai – tai standartinis „Pulse“, o taip pat ir „HMD Pulse+“ ir „Pulse Pro“ variantai. Dabar aiškėja, kad šie įrenginiai gali būti pristatyti dar šią savaitę.

Nors anksčiau buvo skelbiama, jog šie HMD išmanieji telefonai gali būti pristatyti tik liepos mėnesį, tačiau dabar aiškėja, kad pristatymas turėtų įvykti dar šią savaitę. Tokią informaciją atskleidžia Suomijos mažmenininkė „Gigantti“, kurios skelbimas buvo aptiktas.

„Gigantti“ jau pašalino anksčiau matomą puslapį, tačiau jame buvo nurodoma, jog „HMD Pulse“ kainuos 179 eurus, o šio įrenginio pristatymas įvyks balandžio 24 dieną. Žinoma, tokia informacija nėra patvirtinta paties gamintojo, bet nereikėtų stebėtis jeigu rytoj išties įvyktų pristatymas.

Priminsime, jog „HMD Pulse“ turėtų būti aprūpintas 6,56 colių įstrižainės IPS LCD ekranu su HD+ raiška. Neoficialiais duomenis, „Pulse“ modelis turėtų veikti su „Unisoc T606“ procesoriumi, turės 4 GB ir 8 GB operatyviosios (RAM) atminties opcijas, o pirkėjus pasieks su „Android 14“ operacine sistema.

Naujasis HMD įrenginys pirkėjams bus prieinamas juodos, mėlynos ir rožinės spalvų. Žvelgiant į šio išmaniojo telefono maketus, nesunku pastebėti panašumų su „Nokia C32“ modeliu.

0 komentarų

Rašyti komentarą

Prašome gerbti kitus komentatorius. Gerų diskusijų! Apsauga nuo robotų rūpinasi reCAPTCHA ir yra taikoma „Google“ privatumo politika ir naudojimosi sąlygos.

Populiarios naujienos

Taip pat skaitykite

Hey.lt - Nemokamas lankytojų skaitliukas