„Poco“ pristatė dar vieną telefoną: debiutavo mažiau nei 90 eurų kainuojantis „Poco C51“

Arnas Balčiūnas

2023-04-08, 07:36

0 komentarų

Kinijos milžinės „Xiaomi“ dukterinė bendrovė „Poco“ yra puikiai žinoma ir daugelio lietuvių pamėgta dėl puikiomis savybėmis pasižyminčių išmaniųjų telefonų. Pastaruoju metu gamintojas pademonstravo nemažai naujienų, o dabar debiutuoja ir dar viena.

Gaukite ‎100€ kuponų rinkinį ir 30% nuolaidą pirmam apsipirkimui „Temu“ parduotuvėje
„Poco“ pristatė dar vieną telefoną: debiutavo mažiau nei 90 eurų kainuojantis „Poco C51“

Kompanijos atstovai dar visai neseniai pristatė naująjį „Poco C55“, o šiandien buvo pademonstruotas ir naujasis „Poco C51“ išmanusis telefonas. Nė 100 eurų nekainuojantis modelis pasiūlys talpią bateriją, naujausią „Android“ versiją bei paprastą, bet stilingą dizainą.

Visų pirma, naujasis „Poco C51“ aprūpintas 6,52 colių įstrižainės ekranu su HD+ raiška, o viršutinėje ekrano dalyje – vandens lašo formos išpjova, kur įmontuota 5 MP raiškos vaizdo jutikliu aprūpinta asmenukių kamera. Įrenginio nugarėlėje rasime ir pirštų antspaudų jutiklį.

Išmaniojo telefono veikimu rūpinsis „MediaTek Helio G36“ procesorius su 2 GB arba 3 GB operatyviosios (RAM) bei 32 GB vidinės atminties, kurią galima praplėsti atminties kortele. Verta paminėti ir tai, jog operatyviąją atmintį bus galima praplėsti virtualiu būdu iki 7 GB.

„Poco C51“ veikimą palaikys 5 000 mAh talpos baterija su 10W įkrovimu. Tiesa, dėl kažkokių priežasčių gamintojas čia panaudojo microUSB lizdą. Pranešama, jog „Poco C51“ veiks su „Android 13 Go“ operacinės sistemos versija.

Naujasis „Poco“ išmanusis telefonas bus parduodamas už maždaug 88 eurus, o prekyboje jis pasirodys nuo balandžio 12 dienos. Tiesa, bent jau kol kas jis bus prieinamas tik Indijos rinkoje. Informacijos apie pasirodymą kituose regionuose – kol kas nėra.

0 komentarų

Rašyti komentarą

Prašome gerbti kitus komentatorius. Gerų diskusijų! Apsauga nuo robotų rūpinasi reCAPTCHA ir yra taikoma „Google“ privatumo politika ir naudojimosi sąlygos.

Populiarios naujienos

Taip pat skaitykite

Hey.lt - Nemokamas lankytojų skaitliukas