Pristatyta naujoji „Realme P1“ telefonų serija: naujieji įrenginiai pasiūlys puikius OLED ekranus ir 50 MP pagrindinę kamerą už patrauklią kainą

Lukas Snarskis

2024-04-15, 17:55

0 komentarų

Kinijos bendrovė „Realme“ šiemet itin aktyviai darbuojasi išmaniųjų telefonų rinkoje, o dabar ruošia ir visiškai naują įrenginių seriją.

Gaukite ‎100€ kuponų rinkinį ir 30% nuolaidą pirmam apsipirkimui „Temu“ parduotuvėje
Pristatyta naujoji „Realme P1“ telefonų serija: naujieji įrenginiai pasiūlys puikius OLED ekranus ir 50 MP pagrindinę kamerą už patrauklią kainą

Kompanijos atstovai jau kuris laikas anonsavo „Realme P1“ serijos išmaniuosius telefonus, o šiandien įvyko ir oficialus jų pristatymas. Kaip ir buvo tikėtasi, bendrovės atstovai pademonstravo du naujus modelius – tai „P1“ ir „Realme P1 Pro“.

Abu „Realme“ įrenginiai aprūpinti 6,7 colių įstrižainės AMOLED ekranais su Full HD+ raiška ir 120 Hz atsinaujinimo dažniu. „Pro“ variantas turės kiek lenktas ekrano kraštines, o standartinis šios linijos įrenginys bus aprūpintas plokščiu ekranu.

Viršutinėje ekrano dalyje rasime ir 16 MP raiškos vaizdo jutikliu aprūpintą asmenukių kamera, o po ekranu – pirštų antspaudų jutiklis. „Realme“ pažymi, kad šie išmanieji naudos ekranus, kurių maksimalus ryškumas sieks 2 000 nitų.

„Realme P1“ variantas veiks su „MediaTek Dimensity 7050“ procesoriumi ir turės 6 GB arba 8 GB operatyviosios (RAM) ir 128 GB arba 256 GB vidinės atminties. „Pro“ modelis turės „Qualcomm Snapdragon 6 Gen 1“ mikroschemų rinkinį ir tokias pačias vidines talpyklas, tačiau tik vieną operatyviosios atminties opciją – tai 8 GB.

Abu išmanieji telefonai turės 50 MP raiškos vaizdo jutiklį naudojančią pagrindinę kamerą. Čia panaudotas „Sony LYT600“ sensorius. „Realme P1“ taip pat pasiūlys 2 MP monochrominį objektyvą, o „Realme P1 Pro“ turės 8 MP plataus kampo ir 2 MP makro kameras.

„Realme P1“ serijos įrenginiai naudos 5 000 mAh talpos baterijas su 45W greituoju įkrovimu. Išmanieji telefonai pirkėjus pasieks su „Android 14“ operacine sistema ir „Realme UI 5.0“ vartotojo sąsaja.

Pranešama, jog „Realme P1“ bus siūlomas raudonos ir žalios spalvų ir kainuos nuo 180 eurų. „Realme P1 Pro“ bus parduodamas raudonos ir mėlynos spalvų, o pigiausias modelis kainuos nuo 248 eurų.

0 komentarų

Rašyti komentarą

Prašome gerbti kitus komentatorius. Gerų diskusijų! Apsauga nuo robotų rūpinasi reCAPTCHA ir yra taikoma „Google“ privatumo politika ir naudojimosi sąlygos.

Populiarios naujienos

Taip pat skaitykite

Hey.lt - Nemokamas lankytojų skaitliukas