„Pristatytas dar vienas „Realme 12“ serijos išmanusis telefonas: oficialiai debiutavo „Realme 12 Lite“, tačiau tai nebus visiškai naujas įrenginys

Lukas Snarskis

2024-04-23, 07:55

0 komentarų

Internete ne vieną savaitę buvo kalbama apie naujuosius „Realme 12 Pro“ serijos išmaniuosius telefonus. Kinijos gamintojo atstovai ne vieną kartą anonsavo šios linijos įrenginių savybes, o dar vasario pradžioje įvyko ir oficialus pristatymas.

Gaukite ‎100€ kuponų rinkinį ir 30% nuolaidą pirmam apsipirkimui „Temu“ parduotuvėje
„Pristatytas dar vienas „Realme 12“ serijos išmanusis telefonas: oficialiai debiutavo „Realme 12 Lite“, tačiau tai nebus visiškai naujas įrenginys

Kinijos kompanija kovo mėnesį pristatė dar du „Realme 12“ serijos išmaniuosius telefonus, o dabar pademonstruotas ir dar vienas. „Realme“ oficialiai paskelbė apie pigiausią šios linijos modelį – tai „Realme 12 Lite“.

Tiesa, šįsyk tai nėra visiškai naujas įrenginys, o tiesiog pervadintas „Realme C67 4G“ išmaniojo telefono variantas. „Realme 12 Lite“ bus prieinamas dviejų skirtingų spalvų, atkeliaus su „Android 14“ ir kainuos nuo 317 eurų.

Naujasis „Realme 12 Lite“ aprūpintas 6,72 colių IPS LCD ekranu su Full HD+ raiška bei 90 Hz atsinaujinimo dažniu. Viršutinėje panelės dalyje – nedidelis apskritimas, kur įmontuota 8 MP raiškos vaizdo jutikliu aprūpinta asmenukių kamera. Čia naudojamas ir „Mini Capsule 2.0“ sprendimas, kuris leis matyti įvairius pranešimus aplink esantį iškirpimą.

Išmanusis telefonas veiks su „Qualcomm Snapdragon 685“ procesoriumi bei turės 8 GB operatyviosios (RAM) bei 128 GB arba 256 GB vidinės atminties. „Realme 12 Lite“ veikimą palaikys 5 000 mAh talpos baterija su 33W greituoju įkrovimu. Gamintojas šio įrenginio nugarėlėje įmontavo dvi kameras.

Pagrindinė šios „Realme“ naujienos kamera aprūpinta 108 MP raiškos vaizdo jutikliu. Antroji kamera – 2 MP portretų objektyvas. Skelbiama, jog išmanusis pirkėjus pasieks su „Realme UI 4.0“ vartotojo sąsaja, kuri sukurta pagal „Android 14“ operacinės sistemos versiją.

0 komentarų

Rašyti komentarą

Prašome gerbti kitus komentatorius. Gerų diskusijų! Apsauga nuo robotų rūpinasi reCAPTCHA ir yra taikoma „Google“ privatumo politika ir naudojimosi sąlygos.

Populiarios naujienos

Taip pat skaitykite

Hey.lt - Nemokamas lankytojų skaitliukas