Pristatytas naujasis „CAT S75“ išmanusis telefonas: pasiūlys ne tik didžiulį patikimumą, bet dvipusį palydovinį ryšį

CAT

Pranešimas spaudai

2023-02-28, 07:40

2 komentarai (-ų)

Novatoriška Didžiosios Britanijos mobiliųjų telefonų gamintoja „Bullitt Group“ pristatė savo naująjį „Cat“ prekės ženklo flagmaną – telefoną „Cat S75“. Tvirtai užėmęs pirmaujančias pozicijas rinkoje, šis įrenginys atlaiko visus gyvenimo metamus iššūkius – net signalo praradimą.

Gaukite ‎100€ kuponų rinkinį ir 30% nuolaidą pirmam apsipirkimui „Temu“ parduotuvėje
Pristatytas naujasis „CAT S75“ išmanusis telefonas: pasiūlys ne tik didžiulį patikimumą, bet dvipusį palydovinį ryšį

Be itin greito 5G ryšio, „Cat S75“ taip pat įdiegtas „MediaTek“ NTN (ne antžeminio tinklo) lustas, skirtas tiesiogiai prisijungti prie geostacionarių palydovų 37 500 km aukštyje virš Žemės, tokiu būdu užtikrinant galimybę siųsti žinutes arba SOS pagalbos prašymus net tose vietovėse, kur nėra mobiliojo ryšio.

„Cat S75“, tvirčiausias mūsų iki šiol sukurtas telefonas, yra sukonstruotas taip, kad „išgyventų“. Išbandytas ekstremaliausiomis sąlygomis – pakartotinai numetant ant plieninių plokščių iš iki 1,8 metro aukščio. Nepralaidus dulkėms, smėliui ir purvui. Itin atsparus vandeniui ir išbandytas iki 5 metrų gylyje, taip pat gali atlaikyti aukšto slėgio vandens sroves. Tai pelnė šiam telefonui IP68 ir IP69K reitingus. Tačiau tuo neapsiribojome – „Cat S75“ taikėme ir kruopštų „Mil-Spec 810H“ (JAV gynybos departamento specifikacijos) testą, kuris užtikrina, kad telefonas gali atlaikyti ekstremalias temperatūras, didelę drėgmę, druskingo rūko sąlygas, vibraciją ir svyravimo testus.

„Cat S75“ galima valyti ir dezinfekuoti muilu ir vandeniu arba alkoholiu suvilgytomis servetėlėmis, taip pat jame įdiegta „Bullitt“ „Hygiene+“ technologija – visuose išoriniuose įrenginio paviršiuose yra antimikrobinių sidabro jonų.

Nepaisant patvarumo standartus viršijančių savybių ir 6,6 colių ekrano (FHD+ 120 Hz atnaujinimo dažnis ir 20:9 formato santykis), „Cat S75“ yra plonas ir puikiai telpa kišenėje. 5 000 mAh talpos baterija veikia iki 2 dienų ir palaiko 15W greitą įkrovimą ir „Qi“ belaidį įkrovimą. Telefone įdiegtas „MediaTek Dimensity 930“ aštuonių branduolių 2,2 GHz dažnio procesorius su 6 GB RAM ir 128 GB atmintimi, kurią galima plėsti naudojant „MicroSD“ kortelę. Triguba kamera (50 MP pagrindinis jutiklis, 8 MP platus jutiklis, 2 MP makro jutiklis) aprūpintas įrenginys turi povandeninio režimo kamerą ant nugarėlės ir 8 MP priekinę kamerą. Naudojant „Android 12“ operacinę sistemą, „Cat S75“ gaus du OS naujinius ir 5 metų saugos pataisas.

„Pastaruosius 10 metų kūrėme patvarių telefonų standartus tiek patikimumo, tiek inovacijų požiūriu. Didžiuojuosi galėdamas pasakyti, kad, išleisdami naująjį „Cat S75“, mes vėl kilstelėjome kartelę. Šis telefonas turi visus savo klasėje pirmaujančius patvaraus telefono duomenis, kurių tik galite tikėtis iš „Cat“ telefono, kartu su itin sparčiu 5G ryšiu ir tiesioginiu palydoviniu ryšiu. „Cat S75“ siūlo visiškai naują mobilaus ryšio palaikymo lygį, su kuriuo kiti išmanieji telefonai tiesiog nepajėgūs varžytis. Tai pats geriausias iš visų mūsų pagamintų „Cat“ telefonų“, – teigia Richardas Whartonas, vienas iš „Bullitt Group“ įkūrėjų.

„Cat S75“ kartu su „Bullitt Satellite Messenger“ funkcija užtikrina nenutrūkstamą ryšį su kolegomis, draugais ir šeima visuomet, kai atsiduriate aprėpties pakraštyje. Nuolatinio ryšio užtikrinimas padeda gerinti jūsų verslo našumą net atokiose zonose, kur nėra signalo. Atskirai veikiantys darbuotojai yra saugesni, svarbios misijos ir verslui reikšmingos komunikacijos iš karto įgyja lankstumo. Nepertraukiama komunikacija yra kiekvieno sėkmingo verslo pagrindas, o „Cat S75“ jau yra paruoštas verslui, palaikant „Android Enterprise“ ir išbandžius suderinamumą su pagrindiniais įmonių mobilumo valdymo (Enterprise Mobility Management (EMM)) sprendimais.

„Palydovinė technologija ir „MediaTek“ pateiktas atskiras, standartais pagrįstas palydovinio ryšio lustas yra kitas didelis žingsnis kuriant mobilųjį ryšį, taikytinas visiems išmaniesiems telefonams. Sėkmingai dirbome su „Bullitt“, integruodami savo 3GPP NTN (ne antžeminio tinklo) technologiją ir mikroschemų rinkinį į pirmuosius pasaulyje parduodamus įrenginius su dvipusio pranešimų perdavimo per palydovus galimybe“, – sako „MediaTek“ belaidžio ryšio verslo padalinio viceprezidentas ir generalinis direktorius JC Hsu. „Tai reikšminga pažanga, siekiant užtikrinti ryšį vartotojams atokiose vietovėse ir pagalbos tarnyboms, tačiau ši technologija atveria kelią ir kitoms išskirtinėms išmaniųjų telefonų palydovinio ryšio ir prisijungimo rinkoms“.

„Bullitt Satellite Messenger“ – tiesiogiai su palydovu susieta mobiliojo telefono technologija dvipusiams pranešimams per palydovą siųsti

„Bullitt Satellite Messenger“ yra pirmoji 3GPP standartais pagrįsta palydovinio NTN (ne antžeminio) tinklo arba „tiesiogiai per palydovą“ pranešimų siuntimo paslauga mobiliesiems telefonams. Naujasis „Cat S75“, naudojantis „MediaTek“ NTN lustą ir „Bullitt Satellite Messenger“ funkciją, pasiekia geostacionarių palydovų tinklą, užtikrindamas prieinamą ir nuolatinę aprėptį tarptautiniu mastu.

Norint siųsti ar gauti pranešimus arba siųsti SOS pagalbos prašymą per palydovą, reikia užsisakyti atitinkamą paslaugą ir turėti ne antžeminiam tinklui (NTN) pritaikytą įrenginį. Tačiau gauti pranešimą iš „Bullitt Satellite Messenger“ paslauga besinaudojančio asmens gali kiekvienas kitas asmuo bet kokiame telefone. Tokie asmenys gaus minėtą pranešimą SMS žinute ir galės į jį atsakyti, atsisiuntę nemokamą „iOS“ arba „Android“ operacinei sistemai skirtą „Bullitt Satellite Messenger“ programėlės versiją, kurią galima rasti „App Store“ arba „Play Store“.

„Bullitt Satellite Messenger“ paslaugos abonentams suteikiamas „SOS Assist“ programėlės dvylikos mėnesių bandomasis laikotarpis, skirtas nemokamai išbandyti jos veikimą, kurio metu abonentai gauna prieigą prie „FocusPoint International“ reagavimo į nelaimes centrų 24 valandas per parą, 7 dienas per savaitę. Tiesioginio susirašinėjimo per palydovą planų kaina prasideda vos nuo 4,99 EUR per mėnesį, taip pat galima užsisakyti kitus lankstesnius ir didesnės naudojimo aprėpties planus.

„Cat S75“ kaina ir prieinamumas

Šiuo metu „Cat S75“ galima iš anksto užsisakyti iš pasirinktų operatorių ir mažmenininkų visoje Europoje, Artimuosiuose Rytuose ir Afrikoje. Kaina prasideda nuo 599 EUR, įskaitant 3 mėnesių nemokamą „Bullitt Satellite Messenger Essentials“ paslaugų planą, aprėpiantį iki 30-ies tiesiogiai per satelitą perduodamų pranešimų per mėnesį.

2 komentarų

Būtent

Būtent, belaidžio įkrovimo nėra, teko domėtis.

To Būtent

Visur reklamose miglotai apie belaidį krovimą rašo, pardavėjai patys nežino ar turi tokią galimybę. Aš asmeniškai rankose tokį turiu ir kraunu su belaidžiu krovimu, tai, kad galiu tvirtai pareikšti, kad turi. Ir kraunu tiek su paprasta, tiek su Samsung wireless stotele.

Rašyti komentarą

Prašome gerbti kitus komentatorius. Gerų diskusijų! Apsauga nuo robotų rūpinasi reCAPTCHA ir yra taikoma „Google“ privatumo politika ir naudojimosi sąlygos.

Populiarios naujienos

Taip pat skaitykite

Hey.lt - Nemokamas lankytojų skaitliukas