Pristatytas naujasis „Infinix Smart 8 Pro“: už mažiau nei 90 eurų pasiūlys 50 MP kamerą, 5 000 mAh bateriją ir „Android Go“ platformą

Arnas Balčiūnas

2024-01-28, 11:38

0 komentarų

Tarp populiariausių išmaniųjų telefonų gamintojų pateko naujas vardas – tai Kinijos bendrovė „Transsion“. Pastaroji Kinijos bendrovė valdo tokius prekinius ženklus kaip „Tecno“, „itel“ ar „Infinix“, o kompanijos vardas jau spėjo įsitvirtinti tarp penkių populiariausių gamintojų.

Gaukite ‎100€ kuponų rinkinį ir 30% nuolaidą pirmam apsipirkimui „Temu“ parduotuvėje
Pristatytas naujasis „Infinix Smart 8 Pro“: už mažiau nei 90 eurų pasiūlys 50 MP kamerą, 5 000 mAh bateriją ir „Android Go“ platformą

„Transsion“ valdoma „Infinix“ pristato dar vieną naują išmanųjį telefoną. Kompanijos atstovai neseniai pristatė itin pigų „Infinix Smart 8 Pro“, kuris pasiūlys visas reikiamas galimybes už itin žemą kainą.

Naujasis „Infinix“ išmanusis aprūpintas 6,6 colių įstrižainės LCD ekranu su HD+ raiškos ekranu, o viršutinėje ekrano dalyje – nedidelis apskritimas, kur įmontuota asmenukių kamera. Čia rasime ir „Magic Ring“ sprendimą, kuris leis matyti svarbiausią įrenginio informaciją aplink priekinę kamerą.

„Infinix Smart 8 Pro“ veiks su „MediaTek Helio G36“ procesoriumi bei turės 4 GB arba 8 GB operatyviosios (RAM) ir 64 GB arba 128 GB vidinės atminties, kurią bus galima praplėsti atminties kortele. Įrenginio veikimą palaikys 5 000 mAh talpos baterija su 10W įkrovimo galimybe.

Išmaniojo telefono nugarėlėje – dvi kameros. Pagrindinė jų aprūpinta 50 MP raiškos vaizdo jutikliu, o greta rasime ir dirbtinio intelekto sprendimais aprūpintą objektyvą. Priekinėje „Smart 8 Pro“ modelio dalyje – 8 MP asmenukių kamera. Verta paminėti, jog šis įrenginys taip pat turi ausinių lizdą ir šoninėje briaunoje įmontuotą pirštų antspaudų jutiklį.

Naujasis „Infinix Smart 8 Pro“ bus parduodamas juodos, auksinės, baltos ir šviesiai mėlynos spalvų, o jo kaina prasidės nuo 85 eurų. Išmanusis pirkėjus pasieks su „XOS 13“ vartotojo sąsaja, kuri sukurta pagal „Android 13 Go“ operacinės sistemos versiją.

0 komentarų

Rašyti komentarą

Prašome gerbti kitus komentatorius. Gerų diskusijų! Apsauga nuo robotų rūpinasi reCAPTCHA ir yra taikoma „Google“ privatumo politika ir naudojimosi sąlygos.

Populiarios naujienos

Taip pat skaitykite

Hey.lt - Nemokamas lankytojų skaitliukas