Pristatytas naujasis „Oppo A60“ išmanusis telefonas: už nedidelę kainą pasiūlys „Qualcomm“ procesorių galią ir 50 MP pagrindinę kamerą

Lukas Snarskis

2024-04-29, 15:05

0 komentarų

Kinijos milžinė „Oppo“ kasmet pristato gausybę įvairiausių išmaniųjų telefonų – nuo pačių pigiausių iki aukščiausios klasės flagmanų. Bendrovė naujus savo produktus pristato kone kiekvieną mėnesį, o dabar debiutuoja ir dar vienas modelis.

Gaukite ‎100€ kuponų rinkinį ir 30% nuolaidą pirmam apsipirkimui „Temu“ parduotuvėje
Pristatytas naujasis „Oppo A60“ išmanusis telefonas: už nedidelę kainą pasiūlys „Qualcomm“ procesorių galią ir 50 MP pagrindinę kamerą

„Oppo“ gamyklose vyksta itin intensyvus darbai. Kompanija šį mėnesį pristatė jau ne vieną naują produktą, o dabar pademonstruotas ir dar vienas naujas išmanusis telefonas. Bendrovės atstovai paskelbė apie naująjį „Oppo A60“ modelį.

Informacija apie išmanųjį telefoną buvo pasirodžiusi dar mėnesio pradžioje, o dabar jis pristatytas ir oficialiai. Tiesa, bent jau kol kas „Oppo A60“ prieinamas tik Vietnamo rinkoje, tačiau netrukus turėtų pasiekti ir kitus regionus. Pažvelkime, į šio įrenginio specifikacijas.

Išmanusis telefonas aprūpintas 6,67 colių įstrižainės LCD ekranu su 90 Hz atsinaujinimo dažniu ir HD+ raiška. Viršutinėje jo dalyje – nedidelis apskritimas, kur įmontuota 8 MP raiškos vaizdo jutiklį naudojanti asmenukių kamera.

„Oppo A60“ veiks su „Qualcomm Snapdragon 680“ procesoriumi ir turės 8 GB operatyviosios (RAM) bei 128 GB arba 256 GB vidinės atminties. Šio įrenginio veikimą palaikys 5 000 mAh talpos baterija su 45W greitojo įkrovimo galimybe, o pirkėjus telefonas pasieks su jau įdiegta „Android 14“ operacinės sistemos versija.

Ši „Oppo“ naujiena taip pat turės 50 MP raiškos vaizdo jutikliu pasižyminčią pagrindinę kamerą, o taip pat ir 2 MP gylio sensoriumi. Išmanusis telefonas taip pat turi ausinių lizdą bei pirkėjams bus siūlomas šviesiai mėlynos spalvos. Skelbiama, jog šis modelis kainuos nuo 202 eurų.

0 komentarų

Rašyti komentarą

Prašome gerbti kitus komentatorius. Gerų diskusijų! Apsauga nuo robotų rūpinasi reCAPTCHA ir yra taikoma „Google“ privatumo politika ir naudojimosi sąlygos.

Populiarios naujienos

Taip pat skaitykite

Hey.lt - Nemokamas lankytojų skaitliukas