Pristatytas naujasis „Oppo K12x“ išmanusis telefonas: 50 MP pagrindinė kamera, talpi baterija su greituoju įkrovimu ir nė 170 eurų nesiekianti kaina

Lukas Snarskis

2024-05-14, 10:55

0 komentarų

Kinijos milžinė „Oppo“ kasmet pristato gausybę įvairiausių išmaniųjų telefonų – nuo pačių pigiausių iki aukščiausios klasės flagmanų. Bendrovė naujus savo produktus pristato kone kiekvieną mėnesį, o dabar debiutuoja ir dar vienas modelis.

„Poco F6 Pro“ išmanusis dabar kainuoja tik 412,02 eurus su nuolaidos kodu DHJULYPROMOTIO55. Spauskite čia, kad įsigyti.
Pristatytas naujasis „Oppo K12x“ išmanusis telefonas: 50 MP pagrindinė kamera, talpi baterija su greituoju įkrovimu ir nė 170 eurų nesiekianti kaina

Kompanijos atstovai šiandien pristatė naująjį „K12x“ modelį, kuris bus parduodamas už maždaug 167 eurus. Tiesa, bent jau kol kas šis išmanusis telefonas bus prieinamas tik Kinijos rinkoje, tačiau vėliau turėtų debiutuoti ir Europoje.

„Oppo K12x“ turi 6,67 colių įstrižainės OLED ekraną su Full HD+ raiška ir 120 Hz atsinaujinimo dažniu. Viršutinėje jo dalyje – nedidelis apskritimas, kur rasime įmontuotą 16 MP raiškos vaizdo jutikliu aprūpintą asmenukių kamerą.

Išmanusis telefonas veiks su „Qualcomm Snapdragon 695“ procesoriumi ir turės 8 GB arba 12 GB operatyviosios (RAM) bei 256 GB arba 512 GB vidinės atminties. Įrenginys palaiko ir atminties korteles, o taip pat turi du SIM kortelių lizdus su 5G ryšio palaikymu.

Šios „Oppo“ naujienos nugarėlėje – dvi kameros. Pagrindinė jų pasiūlys 50 MP raiškos vaizdo jutiklį, o antroji – 2 MP objektyvas, skirtas portretams. Išmaniojo telefono veikimą palaikys 5 500 mAh talpos baterija su 80W įkrovimo galimybe. Gamintojo teigimu, pilnas įkrovimas truks 50 minučių.

Pirkėjams naujasis „K12x“ modelis bus prieinamas žalios ir pilkos spalvų, o išmanusis telefonas atkeliaus su „Android 14“ operacinės sistemos versija ir „ColorOS 14“ vartotojo sąsaja.

0 komentarų

Rašyti komentarą

Prašome gerbti kitus komentatorius. Gerų diskusijų! Apsauga nuo robotų rūpinasi reCAPTCHA ir yra taikoma „Google“ privatumo politika ir naudojimosi sąlygos.

Populiarios naujienos

Taip pat skaitykite

Hey.lt - Nemokamas lankytojų skaitliukas