Pristatytas naujasis „Poco C61“ išmanusis telefonas: biudžetinės klasės įrenginys, kurį bus galima įsigyti už mažiau nei 90 eurų

Lukas Snarskis

2024-03-26, 15:00

0 komentarų

Kinijos milžinės „Xiaomi“ dukterinė bendrovė „Poco“ yra puikiai žinoma ir daugelio lietuvių pamėgta dėl puikiomis savybėmis pasižyminčių išmaniųjų telefonų. Gamintojas kasmet pristato gausybę naujų modelių, o dabar debiutuoja ir dar viena.

Gaukite ‎100€ kuponų rinkinį ir 30% nuolaidą pirmam apsipirkimui „Temu“ parduotuvėje
Pristatytas naujasis „Poco C61“ išmanusis telefonas: biudžetinės klasės įrenginys, kurį bus galima įsigyti už mažiau nei 90 eurų

Internete jau kuris laikas buvo kalbama apie artėjantį „Poco C61“ išmaniojo telefono, o šiandien jis pagaliau įvyko. „Poco“ atstovai oficialiai paskelbė šio įrenginio specifikacijas ir, žinoma, jo kainą. Pažiūrėkime, ką pasiūlys mažiau nei 100 eurų kainuojantis modelis.

Išmanusis telefonas turės 6,71 colių įstrižainės LCD ekraną su HD+ raiška, o viršutinėje panelės dalyje – vandens lašo formos išpjova, kur įmontuota 5 MP raiškos vaizdo jutikliu aprūpinta asmenukių kamera. Priekinė telefono dalis apsaugota „Corning Gorilla Glass 3“ stiklu.

„Poco C61“ veiks su „MediaTek Helio G36“ procesoriumi ir turės 4 GB arba 6 GB operatyviosios (RAM) bei 64 GB arba 128 GB vidinės atminties. Įrenginys palaikys ir atminties korteles. Šio prietaiso veikimą palaikys 5 000 mAh talpos baterija su 10W įkrovimo galimybe.

Naujojo „Poco“ įrenginio nugarėlėje rasime didelį kamerų apskritimą, tačiau čia bus įmontuoti tik du objektyvai. Pagrindinis jų bus aprūpintas 8 MP raiškos vaizdo jutikliu, o greta rasime ir gylio sensorių, bet jo savybės nėra atskleidžiamos.

Išmanusis taip pat turės šoninėje briaunoje įmontuotą pirštų antspaudų jutiklį, o apatinėje briaunoje – ausinių lizdas. Pirkėjams ši naujiena bus prieinama juodos, mėlynos ir žalios spalvų. Pranešama, jog pigiausias „Poco C61“ modelis kainuos vos 83 eurus.

0 komentarų

Rašyti komentarą

Prašome gerbti kitus komentatorius. Gerų diskusijų! Apsauga nuo robotų rūpinasi reCAPTCHA ir yra taikoma „Google“ privatumo politika ir naudojimosi sąlygos.

Populiarios naujienos

Taip pat skaitykite

Hey.lt - Nemokamas lankytojų skaitliukas