Pristatytas naujasis „Realme Narzo N55“ telefonas – vos už 120 eurų pasiūlys dėmesio vertas specifikacijas ir greitą įkrovimą

Lukas Snarskis

2023-04-13, 10:33

0 komentarų

Kinijos kompanija „Realme“, kuri priklauso „Oppo“ bendrovei, į išmaniųjų telefonų rinką įsiveržė lyg viesulas. Vos per keletą metų šis gamintojas įsitvirtino rinkoje ir dabar yra puikiai žinomas daugeliui.

Gaukite ‎100€ kuponų rinkinį ir 30% nuolaidą pirmam apsipirkimui „Temu“ parduotuvėje
Pristatytas naujasis „Realme Narzo N55“ telefonas – vos už 120 eurų pasiūlys dėmesio vertas specifikacijas ir greitą įkrovimą

Šiemet „Realme“ jau spėjo pristatyti gausybę išmaniųjų telefonų, o šiandien pademonstruotas ir dar vienas. Kompanijos atstovai oficialiai pristatė „Realme Narzo N55“, kuris pasiūlys dėmesio vertas specifikacijas už žemą kainą. Kviečiame pažvelgti į šio modelio galimybes detaliau.

Naujasis „Realme Narzo N55“ aprūpintas 6,72 colių įstrižainės LCD ekranu su Full HD+ raiška bei 90 Hz atsinaujinimo dažniu. Viršutinėje ekrano dalyje – nedidelis apskritimas, kur įmontuota 8 MP raiškos vaizdo jutikliu aprūpinta asmenukių kamera. Čia rasime ir „Mini Capsule“ galimybę.

Naujoji funkcija yra analogiškas sprendimas kaip „Apple“ naudojamas „Dynamic Island“. Čia, kaip ir naujausiuose „iPhone“ modeliuose, matysime informaciją apie išsikraunančią bateriją, įkrovimo statusą ir panašią informaciją.

Išmanusis telefonas veiks su „MediaTek Helio G88“ procesoriumi bei pasiūlys iki 6 GB operatyviosios (RAM) bei 128 GB vidinės atminties. „Narzo N55“ taip pat turės atminties kortelių palaikymą, kas leis vidinę talpyklą praplėsti iki 1 TB. „Realme“ šį modelį aprūpino ir „Android 13“ operacinės sistemos versija su „Realme UI 4.0“ vartotojo sąsaja.

„Realme Narzo N55“ nugarėlėje rasime dvi kameras – pagrindinė jų pasižymės 64 MP raiškos vaizdo jutikliu, o žemiau įmontuotas ir 2 MP monochrominis objektyvas. Išmaniojo telefono veikimą palaikys 5 000 mAh talpos baterija su 33W greituoju įkrovimu. Teigiama, kad pusę akumuliatoriaus bus galima įkrauti per 29 minutes.

Naujasis „Realme“ įrenginys taip pat turės šoninėje briaunoje įmontuotą pirštų antspaudų jutiklį, o apatinėje briaunoje – ir ausinių lizdas. Pirkėjams šis išmanusis bus pasiūlytas mėlynos bei juodos spalvų, o pigiausias variantas kainuos nuo 120 eurų.

Pranešama, jog nuo šiandien „Narzo N55“ modelis prieinamas Indijos rinkoje, tačiau informacijos apie jo pasirodymą kituose regionuose – kol kas nėra.

0 komentarų

Rašyti komentarą

Prašome gerbti kitus komentatorius. Gerų diskusijų! Apsauga nuo robotų rūpinasi reCAPTCHA ir yra taikoma „Google“ privatumo politika ir naudojimosi sąlygos.

Populiarios naujienos

Taip pat skaitykite

Hey.lt - Nemokamas lankytojų skaitliukas