Pristatytas naujasis „Umidigi G9 5G“ išmanusis telefonas: nė 100 eurų nekainuojantis modelis, kuris pasiūlys 50 MP kamerą, 5 000 mAh talpos bateriją ir itin ploną korpusą

Lukas Snarskis

2024-04-20, 14:55

0 komentarų

Kinijos rinkoje galima rasti gausybę nedidelių gamintojų, kurie bando įsitvirtinti išmaniųjų telefonų rinkoje. Tokios bendrovės dažnai siūlo pigius įrenginius, kurie būtų prieinami daugeliui. Tarp tokių gamintojų – ir „Umidigi“.

Gaukite ‎100€ kuponų rinkinį ir 30% nuolaidą pirmam apsipirkimui „Temu“ parduotuvėje
Pristatytas naujasis „Umidigi G9 5G“ išmanusis telefonas: nė 100 eurų nekainuojantis modelis, kuris pasiūlys 50 MP kamerą, 5 000 mAh talpos bateriją ir itin ploną korpusą

Išmaniųjų telefonų gamintojas pakankamai dažnai pristato naujus įrenginius. Rinkoje yra gerų išmaniųjų telefonų už gerą kainą, yra puikių išmaniųjų telefonų už gerą kainą, o tada yra ir neseniai pristatytas „Umidigi G9 5G“.

Honkonge vykusioje parodoje „Global Sources Mobile Electronics 2024“ buvo pristytas naujasis „G9 5G“ modelis, kuris kainuos mažiau nei 100 eurų – jo kaina sieks maždaug 93 eurus.

Naujasis „Umidigi“ įrenginys aprūpintas 6,75 colių įstrižainės LCD ekranu su 90 Hz atsinaujinimo dažniu, o viršutinėje jo dalyje rasime nedidelę vandens lašo formos išpjovą, kur įmontuota 8 MP raiškos vaizdo jutiklį naudojanti asmenukių kamera.

Išmanusis telefonas veiks su aštuonių branduolių „Unisoc T765“ procesoriumi bei turės 6 GB operatyviosios (RAM) ir 128 GB vidinės atminties. „Umidigi G9 5G“ nugarėlėje rasime tris kameras, o pagrindinė jų – 50 MP.

„Umidigi“ šio įrenginio nugarėlėje taip pat įmontavo 2 MP makro objektyvą bei tokios pačios raiškos gylio sensorių. Išmaniojo telefono veikimą palaikys 5 000 mAh talpos baterija. Verta paminėti ir tai, jog šio įrenginio korpuso storis siekia vos 7,9 mm.

Deja, tačiau kol kas nėra žinoma, kada šis „Umidigi“ produktas pasirodys prekyboje. Įdomu ir tai, jog gamintojas jo nėra įtraukęs į savo internetinę svetainę.

0 komentarų

Rašyti komentarą

Prašome gerbti kitus komentatorius. Gerų diskusijų! Apsauga nuo robotų rūpinasi reCAPTCHA ir yra taikoma „Google“ privatumo politika ir naudojimosi sąlygos.

Populiarios naujienos

Taip pat skaitykite

Hey.lt - Nemokamas lankytojų skaitliukas