Pristatytas „Oppo A3 Pro“ išmanusis telefonas: vidutinės klasės įrenginys, aprūpintas išskirtinėmis atsparumo savybėmis

Lukas Snarskis

2024-04-13, 10:55

0 komentarų

Kinijos milžinė „Oppo“ kasmet pristato gausybę įvairiausių išmaniųjų telefonų – nuo pačių pigiausių iki aukščiausios klasės flagmanų. Bendrovė naujus savo produktus pristato kone kiekvieną mėnesį, o dabar debiutuoja ir dar vienas modelis.

Gaukite ‎100€ kuponų rinkinį ir 30% nuolaidą pirmam apsipirkimui „Temu“ parduotuvėje
Pristatytas „Oppo A3 Pro“ išmanusis telefonas: vidutinės klasės įrenginys, aprūpintas išskirtinėmis atsparumo savybėmis

Praėjusiais metais gamintojas pademonstravo „Oppo A2 Pro“ išmanųjį telefoną, o dabar pristatytas ir atnaujintas šio įrenginio variantas. „Oppo“ atstovai atskleidė pagrindines „A3 Pro“ modelio savybes bei, žinoma, jo kainą.

Išmanusis telefonas aprūpintas 6,7 colių įstrižainės OLED ekranu su Full HD+ raiška ir 120 Hz atsinaujinimo dažniu. Po įrenginio ekranu įmontuotas pirštų antspaudų jutiklis, o viršutinėje dalyje – nedidelis apskritimas, kur rasime 8 MP asmenukių kamerą.

Naujasis „Oppo“ produktas veiks su „MediaTek Dimensity 7050“ procesoriumi bei turės 8 GB arba 12 GB operatyviosios (RAM) ir 128 GB, 256 GB arba 512 GB vidinės atminties. Įrenginys pirkėjus pasieks su jau įdiegta „Android 14“ operacinės sistemos versija ir „ColorOS 14“ vartotojo sąsaja.

„A3 Pro“ modelio veikimą palaikys 5 000 mAh talpos baterija su 67W greituoju įkrovimu. Išmanusis telefonas taip pat turės dvi kameras nugarėlėje, o pagrindinė jų naudos 64 MP raiškos vaizdo jutiklį. Greta rasime ir 2 MP portretų objektyvą.

Verta paminėti ir tai, jog „Oppo A3 Pro“ turės puikias atsparumo vandeniui ir dulkėms savybes, ką liudys IP69 sertifikatas. Tai reiškia, jog šis modelis turės apsaugą nuo aukšto slėgio vandens srovių ir valymo garais bei, žinoma, apsaugą nuo dulkių. Verta pastebėti, jog tokios klasės įrenginiai dažniausiai neturi tokių atsparumo savybių.

Išmanusis telefonas pirkėjams bus prieinamas mėlynos žydros, mėlynos ir rožinės spalvų, o pigiausias modelis kainuos nuo 259 eurų. Deja, tačiau „Oppo“ neatskleidė ar šis įrenginys pasieks ir Europą.

0 komentarų

Rašyti komentarą

Prašome gerbti kitus komentatorius. Gerų diskusijų! Apsauga nuo robotų rūpinasi reCAPTCHA ir yra taikoma „Google“ privatumo politika ir naudojimosi sąlygos.

Populiarios naujienos

Taip pat skaitykite

Hey.lt - Nemokamas lankytojų skaitliukas