Pristatyti naujausiems „iPhone“ telefonams skirti dėkliukai: Dubajuje įsikūrusi bendrovė siūlo įsigyti prabangius odinius dėklus, tačiau jų kaina privers išsižioti daugelį

Lukas Snarskis

2024-01-02, 07:46

0 komentarų

Dubajuje įsikūrusi bendrovė „Caviar“, žinoma dėl savo personalizuotų prabangos klasės įrenginių. Šios kompanijos produktų sąraše galima rasti ne tik įspūdingai perdarytų išmaniųjų telefonų, tačiau ir išskirtinių dėkliukų.

Gaukite ‎100€ kuponų rinkinį ir 30% nuolaidą pirmam apsipirkimui „Temu“ parduotuvėje
Pristatyti naujausiems „iPhone“ telefonams skirti dėkliukai: Dubajuje įsikūrusi bendrovė siūlo įsigyti prabangius odinius dėklus, tačiau jų kaina privers išsižioti daugelį

JAV technologijų milžinė „Apple“ dar ne taip seniai pristatė naujausius „iPhone 15“ serijos išmaniuosius telefonus. Bendrovės atstovai taip pat paskelbė, jog daugiau nebesiūlys odinių dėkliukų savo įrenginiams, o to priežastis – siekiai apsaugoti aplinką. Neilgai trukus į tai sureagavo „Caviar“ vadovai.

Personalizuotus ir prabangius įrenginius kurianti bendrovė šįsyk nusprendė atnaujinti „FineWoven“ dėkliukus. Bendrovė pakeitė čia naudojamą audinį į „Hermes“ odą, o tuo pačiu išsaugojo ir galimybę naudotis „MagSafe“ įkrovimu. „Caviar“ pirkėjams pasiūlys trijų skirtingų spalvų dėklus – tai oranžinė, mėlyna ir ruda.

Pranešama, jog oranžinės spalvos „iPhone 15“ serijos įrenginiams skirtas dėkliukas aptrauktas „Hermes Epsom“ oda, o likę du spalviniai pasirinkimai naudos „Hermes Togo“ odą. Visi jie turi „Caviar“ reljefinę karūnėlę, pagamintą iš juvelyrinio lydinio ir padengtą 24 karatų auksu.

Žinant, kad šiuos dėkliukus sukūrė „Caviar“ – nesunku nuspėti, jog jų kainos tikrai nebus žemos. Pranešama, jog „iPhone 14 Pro“, „iPhone 14 Pro Max“ išmaniesiems skirti dėkliukai kainuos nuo 1 865 eurų. „iPhone 15 Pro“ modeliui skirtą dėkliuką bus galima įsigyti 1 925 eurus. Ar pirktumėte tokį telefoną dėklą?

0 komentarų

Rašyti komentarą

Prašome gerbti kitus komentatorius. Gerų diskusijų! Apsauga nuo robotų rūpinasi reCAPTCHA ir yra taikoma „Google“ privatumo politika ir naudojimosi sąlygos.

Populiarios naujienos

Taip pat skaitykite

Hey.lt - Nemokamas lankytojų skaitliukas