„Realme“ atskleidė, kiek kainuos ryškiausio pasaulyje ekrano keitimas naujojo „GT Neo6 SE“ telefono savininkams, kaina gerokai žemesnė nei galvojate

Arnas Balčiūnas

2024-04-14, 14:55

0 komentarų

„Realme“ planai pristatyti „GT Neo6 SE“ išmanųjį telefoną buvo aptarinėjami pastarąsias dvi savaites. Kaip ir buvo tikėtasi, šią savaitę gamintojas pagaliau pristatė šį įrenginį ir oficialiai.

Gaukite ‎100€ kuponų rinkinį ir 30% nuolaidą pirmam apsipirkimui „Temu“ parduotuvėje
„Realme“ atskleidė, kiek kainuos ryškiausio pasaulyje ekrano keitimas naujojo „GT Neo6 SE“ telefono savininkams, kaina gerokai žemesnė nei galvojate

Naujasis „Realme“ įrenginys aprūpintas 6,78 colių įstrižainės 8T LTPO OLED ekranu su 1 264 x 2 780 taškų raiška ir 120 Hz atsinaujinimo dažniu. Šią panelę bendrovė kūrė kartu su BOE, o jos maksimalus ryškumas siekia 6 000 nitų.

„Realme GT Neo6 SE“ naudojamas ekranas yra ryškiausias pasaulyje, o tai gali sufleruoti ir aukštas jo pakeitimo kainas. Tačiau realybė yra kiek kitokia. Kompanijos atstovai išplatino kainoraštį, kuris atskleidžia, jog išmaniojo telefono ekrano pakeitimas kainuos vos 75 eurus.

Žinoma, ši kaina yra skirta Kinijos rinkai ir kol kas nėra žinoma ar „GT Neo6 SE“ modelis bus prieinamas ir Europoje. Palyginimui, „Samsung Galaxy S23 Ultra“ įrenginiui skirtas ekranas kainuoja daugiau nei 300 eurų, o ką jau kalbėti apie jo pakeitimo darbus.

„Realme“ atskleidė, jog pagrindinės plokštės keitimas kainuos nuo 185 eurų, nauja baterija įkainota maždaug 24 eurais, kamerų keitimas kainuos nuo 12 iki 26 eurų.

Priminsime, jog naujasis „GT Neo6 SE“ veiks su „Qualcomm Snapdragon 7+ Gen 3“ procesoriumi bei turės iki 16 GB operatyviosios (RAM) ir 512 GB vidinės atminties. „Realme GT Neo6 SE“ veikimą palaikys 5 500 mAh talpos baterija su 100W greituoju įkrovimu. Įrenginys pirkėjus pasieks su „Android 14“ operacinės sistemos versija ir „Realme UI 5“ vartotojo sąsaja.

„Realme GT Neo6 SE“ modelio nugarėlėje rasime dvi kameras. Pagrindinė jų naudos 50 MP raiškos vaizdo jutiklį su optiniu vaizdo stabilizavimu. Čia puikuosis „Sony IMX882“ sensorius. Antroji kamera – 8 MP plataus kampo objektyvas. Priekinėje išmaniojo dalyje – 32 MP asmenukių kamera.

Verta paminėti ir tai, jog ši „Realme“ naujiena turi po ekranu įmontuotą pirštų antspaudų jutiklį, o prietaiso korpusas pasižymi IP65 sertifikatu, rodančiu atsparumą dulkėms ir vandeniui. „Realme GT Neo6 SE“ taip pat turi stereo garsiakalbius.

0 komentarų

Rašyti komentarą

Prašome gerbti kitus komentatorius. Gerų diskusijų! Apsauga nuo robotų rūpinasi reCAPTCHA ir yra taikoma „Google“ privatumo politika ir naudojimosi sąlygos.

Populiarios naujienos

Taip pat skaitykite

Hey.lt - Nemokamas lankytojų skaitliukas