„Realme C55“ telefonas pasirodys ir Europoje: paaiškėjo didžiulis kainų skirtumas tarp Europos ir Kinijos

Lukas Snarskis

2023-03-08, 10:31

0 komentarų

Kinijos kompanija „Realme“, kuri priklauso „Oppo“ bendrovei, į išmaniųjų telefonų rinką įsiveržė lyg viesulas. Vos per keletą metų šis gamintojas įsitvirtino rinkoje ir dabar yra puikiai žinomas daugeliui. Jeigu šio gamintojo dar kas nors ir nežinojo – tai dabar tikrai žinos visi.

Gaukite ‎100€ kuponų rinkinį ir 30% nuolaidą pirmam apsipirkimui „Temu“ parduotuvėje
„Realme C55“ telefonas pasirodys ir Europoje: paaiškėjo didžiulis kainų skirtumas tarp Europos ir Kinijos

Kaip ir buvo tikėtasi, vakar „Realme“ pristatė „Realme C55“ išmanųjį telefoną, kuris pasiūlys „Mini Capsule“ galimybę. Naujoji funkcija yra analogiškas sprendimas kaip „Apple“ naudojamas „Dynamic Island“. Čia, kaip ir naujausiuose „iPhone“ modeliuose, matysime informaciją apie išsikraunančią bateriją, įkrovimo statusą, žingsnių skaičiavimą ir panašią informaciją.

Naujasis išmanusis telefonas jau prieinamas Kinijos rinkoje, tačiau netrukus turėtų atkeliauti ir į Europą. Tokią informaciją patvirtino „Realme Europe“ vadovas Francisas Wongas, kuris šia informacija pasidalino socialiniame tinkle „Twitter“. Kaip bebūtų, jis neatskleidė konkrečios datos, tačiau, tikėtina, kad tai įvyks jau artimiausiu metu.

„Realme“ neatskleidė ir galimos „Realme C55“ išmaniojo telefono kainos, tačiau tikėtina, kad pigiausias šio įrenginio modelis kainuos 240 eurų. Už šią kainą pirkėjai gautų 6 GB operatyviosios (RAM) bei 128 GB vidinės atminties variantą. Tikėtina, kad gamintojas ketina pasiūlyti ir 8 GB + 256 GB opciją, kuri turėtų kainuoti 270 eurų. Palyginimui, Kinijoje pigiausias modelis parduodamas nuo 155 eurų.

Priminsime, jog išmanusis telefonas pasižymės 6,72 colių įstrižainės ekranu su Full HD+ raiška bei 90 Hz atsinaujinimo dažniu. Čia naudojamos panelės maksimalus ryškumas turėtų siekti 680 nitų, o viršutinėje ekrano dalyje rasime 8 MP raiškos vaizdo jutikliu aprūpintą asmenukių kamerą.

Naujasis „Realme“ įrenginys veiks su „MediaTek Helio G88“ procesoriumi, o nugarėlėje rasime dvigubą kamerų sistemą, o pagrindinis objektyvas bus aprūpintas 64 MP raiškos vaizdo jutikliu. Antrojo objektyvo savybės kol kas nėra žinomos, tačiau tai turėtų būti plataus kampo kamera. Išmanusis telefonas taip pat turės 5 000 mAh talpos bateriją su 33W greituoju įkrovimu. Įrenginys pirkėjus pasieks su „Realme UI 4.0“ vartotojo sąsaja, kuri sukurta pagal „Android 13“ operacinės sistemos versiją.

0 komentarų

Rašyti komentarą

Prašome gerbti kitus komentatorius. Gerų diskusijų! Apsauga nuo robotų rūpinasi reCAPTCHA ir yra taikoma „Google“ privatumo politika ir naudojimosi sąlygos.

Populiarios naujienos

Taip pat skaitykite

Hey.lt - Nemokamas lankytojų skaitliukas