„Realme“ ir toliau nestabdo: jau ruošiamas naujasis „Realme 13 Pro+“ išmanusis telefonas, aiškėja kai kurios jo savybės

Lukas Snarskis

2024-06-29, 14:55

0 komentarų

Kinijos kompanija „Realme“ išmaniųjų telefonų rinkoje jau nebėra visiška naujokė. Vos per keletą metų, ši bendrovė sulaukė didžiulio populiarumo, o jos siūlomi produktai dažnai pasižymi puikiu kainos ir kokybės santykiu.

Užsiregistruokite „Temu“ ir gaukite 30% nuolaidą pirmam užsakymui ir specialius kuponus – spauskite čia.
„Realme“ ir toliau nestabdo: jau ruošiamas naujasis „Realme 13 Pro+“ išmanusis telefonas, aiškėja kai kurios jo savybės

„Realme“, kuri priklauso „Oppo“ bendrovei, į išmaniųjų telefonų rinką įsiveržė lyg viesulas. Vos per keletą metų šis gamintojas įsitvirtino rinkoje ir dabar yra puikiai žinomas daugeliui. Gamintojas kasmet pristato nemažai įvairių įrenginių.

Šių metų pradžioje „Realme“ pristatė „12 Pro+“ modelį ir dabar jau ruošia jo atnaujinimą. FCC sertifikavimo duomenų bazėje aptiktas dar nepristatytas „Realme 13 Pro+“, kuris debiutuos ir tarptautinėje rinkoje.

FCC sertifikatas atskleidžia, jog šis išmanusis telefonas turi 5 050 mAh talpos bateriją ir veiks su „Android 14“ operacinės sistemos versija. Įrenginio matmenys sieks 161.34 x 73.91 x 8.23 mm, o svoris – 187 arba 190 gramų, priklausomai nuo modelio.

Priminsime, jog šių metų pradžioje pristatytas „Realme 12 Pro+“ išmanusis telefonas aprūpintas 6,7 colių įstrižainės OLED ekranu. Čia naudojama panelė palaiko 120 Hz atsinaujinimo dažnį, taip pat pasiūlys 100 proc. DCI-P3 spalvų gamos padengimą.

Šio įrenginio nugarėlėje taip pat rasime tris kameras, o pagrindinė jų naudos 50 MP raiškos vaizdo jutiklį. Čia panaudotas „Sony IMX890“ sensorius, kuris naudotas ir „Realme GT3“ bei „GT5“ modeliuose. Išmanusis telefonas taip pat turi 64 MP periskopinį teleobjektyvą, kuris pasiūlys 3x optinio priartinimo galimybę su optiniu vaizdo stabilizavimu.

0 komentarų

Rašyti komentarą

Prašome gerbti kitus komentatorius. Gerų diskusijų! Apsauga nuo robotų rūpinasi reCAPTCHA ir yra taikoma „Google“ privatumo politika ir naudojimosi sąlygos.

Populiarios naujienos

Taip pat skaitykite

Hey.lt - Nemokamas lankytojų skaitliukas