„Realme“ naujus telefonus kepa kaip bandeles: netrukus debiutuos du „Realme 11“ serijos modeliai, aiškios kai kurios jų savybės

Lukas Snarskis

2023-04-03, 07:45

0 komentarų

Kinijos kompanija „Realme“, kuri priklauso „Oppo“ bendrovei, į išmaniųjų telefonų rinką įsiveržė lyg viesulas. Vos per keletą metų šis gamintojas įsitvirtino rinkoje ir dabar yra puikiai žinomas daugeliui. Jeigu šio gamintojo dar kas nors ir nežinojo – tai dabar tikrai žinos visi.

„Poco F6 Pro“ išmanusis dabar kainuoja tik 412,02 eurus su nuolaidos kodu DHJULYPROMOTIO55. Spauskite čia, kad įsigyti.
„Realme“ naujus telefonus kepa kaip bandeles: netrukus debiutuos du „Realme 11“ serijos modeliai, aiškios kai kurios jų savybės

„Realme“ šiemet pristatyti jau ne vieną išmanųjį telefoną, o netrukus ketina pademonstruoti ir dar du naujus modelius. Internete jau kuris laikas kalbama apie „Realme 11“ serijos įrenginius, o dabar jie buvo aptikti ir Kinijos ryšio sertifikavimo agentūros TENAA duomenų bazėje. Tai leidžia mums pažvelgti į kai kurias „Realme 11 Pro“ ir „Realme 11 Pro+“ telefonų specifikacijas.

Remiantis naujausia informacija, „Realme 11 Pro“ turėtų pasižymėti 6,7 colių įstrižainės AMOLED ekranu su Full HD+ raiška. Išmaniojo telefono veikimu rūpinsis aštuonių branduolių procesorius su 2,6 Ghz taktiniu dažniu, tačiau koks tai lustas – kol kas nėra žinoma. Čia taip pat rasime nuo 6 GB iki 16 GB operatyviosios (RAM) bei 256 GB, 512 GB arba 1 TB vidinės atminties. Telefone bus įdiegta „Android 13“ operacinės sistemos versija su „Realme UI 4.0“ vartotojo sąsaja.

Jau žinoma ir tai, jog „Realme 11 Pro“ turės 100 MP raiškos vaizdo jutikliu aprūpintą pagrindinę kamerą, o taip pat ir 2 MP gylio sensorių. Priekinėje išmaniojo telefono dalyje bus įmontuota 16 MP sensoriumi aprūpinta asmenukių kamera. Pranešama, kad šio įrenginio matmenys bus 161.6 x 73.9 x 8.2 mm, o svoris sieks 185 gramus.

Kalbant apie „Realme 11 Pro+“ išmanųjį telefoną, jis bus tokio pačio dydžio kaip ir „Pro“ modelis, tačiau svers keliais gramais mažiau – 183. Šis įrenginys taip pat turės 6,7 colių įstrižainės AMOLED ekranu su Full HD+ raiška, o po ekranu bus įmontuotas ir pirštų antspaudų jutiklis.

„Realme 11 Pro+“ veiks su analogiškomis savybėmis pasižyminčiu procesoriumi bei pasiūlys iki 16 GB operatyviosios (RAM) bei 1 TB vidinės atminties, o išmanųjį telefoną energija aprūpins 2 340 mAh talpos dviguba baterija, tačiau bendra talpa nėra skelbiama. Priekinėje įrenginio dalyje rasime 32 MP raiškos vaizdo jutikliu aprūpintą asmenukių kamerą.

„11 Pro+“ modelio nugarėlėje bus įmontuotos trys kameros, o pagrindinė jų išsiskirs 200 MP raiškos vaizdo jutikliu. Čia taip pat rasime 8 MP plataus kampo kamerą bei 2 MP gylio sensorių.

Deja, tačiau kol kas nėra žinoma kada „Realme“ ketina pristatyti šiuos išmaniuosius telefonus. Kaip bebūtų, tikėtina, kad pristatymas įvyks dar balandžio mėnesį.

0 komentarų

Rašyti komentarą

Prašome gerbti kitus komentatorius. Gerų diskusijų! Apsauga nuo robotų rūpinasi reCAPTCHA ir yra taikoma „Google“ privatumo politika ir naudojimosi sąlygos.

Populiarios naujienos

Taip pat skaitykite

Hey.lt - Nemokamas lankytojų skaitliukas