„Realme“ netrukus sudrebins išmaniųjų telefonų rinką: liko vos kelios dienos iki flagmano su neįtikėtinomis įkrovimo galimybėmis pristatymo

Lukas Snarskis

2023-01-02, 12:35

0 komentarų

Kinijos kompanija „Realme“, kuri priklauso „Oppo“ bendrovei, į išmaniųjų telefonų rinką įsiveržė lyg viesulas. Vos per keletą metų šis gamintojas įsitvirtino rinkoje ir dabar yra puikiai žinomas daugeliui. Šių metų pradžioje buvo pristatytas ir „GT Neo 3“ flagmanas, o jau netrukus kinai ir vėl atsidurs viršūnėje.

Gaukite ‎100€ kuponų rinkinį ir 30% nuolaidą pirmam apsipirkimui „Temu“ parduotuvėje
„Realme“ netrukus sudrebins išmaniųjų telefonų rinką: liko vos kelios dienos iki flagmano su neįtikėtinomis įkrovimo galimybėmis pristatymo

„Realme“ atstovai išplatino pranešimą, kuriame patvirtino, jog sausio 5 dieną rengiama speciali spaudos konferencija, kurios metu bus pristatyta nauja greito įkrovimo technologija. Ir nors socialiniame tinkle „Weibo“ išplatintas įrašas neatskleidžia jokios konkrečios informacijos, tikėtina, kad būtent šio renginio metu bus pademonstruota 240W greitojo įkrovimo technologija.

Tokia technologija bus panaudota „Realme GT Neo 5“ serijos įrenginyje, o dabar internete pasirodė ir šiam išmaniajam telefonui skirto įkroviklio nuotraukos. Kaip galima matyti, įkrovimo blokelis turi modelio numerį VCKCJACH ir pažymėtas kaip „SuperVOOC“. Niekam ne paslaptis, jog tai – „Oppo“ sukurta įkrovimo technologija. Kaip žinia, tiek „Realme“ tiek ir „Oppo“ priklauso BKK koncernui, todėl nieko keisto, kad kompanijos naudoja ir tas pačias technologijas.

Šiuo metu greičiausią įkrovimo technologiją rinkoje siūlo „Xiaomi“ dukterinės bendrovės „Redmi“ sukurtas „Note 12 Explorer“ modelis, kuris aprūpintas 210W greituoju įkrovimu. „Realme“ šiuo metu siūlo 150W greitąjį įkrovimą, kurį galima rasti „GT Neo 3“ modelyje. Kaip jau minėjome, 240W greitasis įkrovimas gali būti panaudotas „Realme GT Neo 5“ flagmane.

„Oppo“ sukurtas „SuperVOOC“ įkrovimo sprendimas buvo pademonstruotas dar praėjusių metų vasarį, Barselonoje įvykusioje „MWC 2022“ parodoje. Be itin greito krovimo, „GT Neo 5“ turėtų pasiūlyti ir galingąjį „Snapdragon 8 Gen 2“ procesorių, o taip pat turės 50 MP pagrindinę kamerą su optiniu vaizdo stabilizavimu.

Kaip jau minėjome, šis pristatymas įvyks jau sausio 5 dieną, 08:30 val. Lietuvos laiku. Visą naujausią informaciją, kaip ir įprasta, rasite ir mūsų portale.

0 komentarų

Rašyti komentarą

Prašome gerbti kitus komentatorius. Gerų diskusijų! Apsauga nuo robotų rūpinasi reCAPTCHA ir yra taikoma „Google“ privatumo politika ir naudojimosi sąlygos.

Populiarios naujienos

Taip pat skaitykite

Hey.lt - Nemokamas lankytojų skaitliukas