„Realme“ pasidalino reklaminiu naujojo flagmano klipu: pademonstruotos sunkiai suvokiamos įkrovimo galimybės, pamatykite tai patys!

Lukas Snarskis

2023-02-21, 06:40 (atnaujinta 2023-02-21, 12:49)

0 komentarų

Kinijos kompanija „Realme“, kuri priklauso „Oppo“ bendrovei, į išmaniųjų telefonų rinką įsiveržė lyg viesulas. Vos per keletą metų šis gamintojas įsitvirtino rinkoje ir dabar yra puikiai žinomas daugeliui. Jeigu šio gamintojo dar kas nors ir nežinojo – tai dabar tikrai žinos visi.

Gaukite ‎100€ kuponų rinkinį ir 30% nuolaidą pirmam apsipirkimui „Temu“ parduotuvėje
„Realme“ pasidalino reklaminiu naujojo flagmano klipu: pademonstruotos sunkiai suvokiamos įkrovimo galimybės, pamatykite tai patys!

Dar visai neseniai, kompanijos vadovai pristatė „Realme GT Neo 5“ išmanųjį telefoną, kuris turės dvi skirtingas versijas, o taip pat išsiskirs ir panaudotais dizaino sprendimais. Žinoma, karščiausia naujiena – net 240W greitasis įkrovimas, ko dar nėra pasiūlęs joks kitas telefonų gamintojas. Tiesa, ši naujiena kol kas yra prieinam tik Kinijoje, tačiau jau netrukus debiutuos ir pasaulinėje rinkoje.

Kinijos kompanijos „Realme“ atstovai išplatino pranešimą, kuriame patvirtino, jog 240W greituoju įkrovimu aprūpintas „Realme GT3“ flagmanas jau netrukus debiutuos ir pasaulinėje rinkoje. Pristatymas įvyks jau vasario 28 dieną Barselonoje, kur bus surengta kasmetinė „Mobile World Congress“ mobiliųjų technologijų paroda. Ir nors „Realme“ atstovai to dar nepatvirtino, tačiau naujasis „GT3“ modelis bus tas pats „GT Neo5“, tik su kitu pavadinimu.

Internete jau pasirodė ir reklaminis naujojo „Realme GT3“ išmaniojo telefono klipas, kuriame demonstruojamos įkrovimo galimybės. Trumpame vaizdo įraše, kuriuo pasidalinta „YouTube“ platformoje, galima matyti, kad 4 600 mAh talpos baterija aprūpintas įrenginys pilnai įkraunamas vos per 9 minutes ir 37 sekundes. Negana to, gamintojo teigimu 20 proc. įkrovimo lygį bus galima pasiekti vos per 80 sekundžių, o 50 proc. – per 4 minutes.

Priminsime, jog šis „Realme GT Neo 5“ turi 6,74 colių įstrižainės AMOLED ekraną su 144 Hz atsinaujinimo dažniu. 10 bitų panelė pasižymi 2772 x 1240 raiška, o taip pat ir 100 proc. DCI-P3 spalvų gamos padengimu. Viršutinėje ekrano dalyje rasime ir nedidelį apskritimą, kur įmontuota 16 MP raiškos vaizdo jutikliu aprūpinta asmenukių kamera.

Naujasis „Realme GT Neo 5“ veiks su „Qualcomm Snapdragon 8+ Gen 1“ procesoriumi, o taip pat turi 16 GB operatyviosios (RAM) bei 256 GB arba 1 TB vidinės atminties. Išmaniojo telefono nugarėlėje – 50 MP raiškos vaizdo jutikliu aprūpinta pagrindinė kamera su optiniu vaizdo stabilizavimu. „GT Neo 5“ taip pat turės 8 MP plataus kampo kamerą bei 2 MP makro objektyvą. Įdomu ir tai, jog „Realme“ į šio flagmano nugarėlę įmontavo ir RGB LED stačiakampį, kuris veiks kaip informacinis įrankis, sužinoti apie naujus pranešimus.

Teigiama, kad jo spalvas galima koreguoti pagal programėles, o baterijai nukritus iki 20 proc. – pasirodys raudona šviesa. „Realme GT Neo 5“ taip pat pasiūlys NFC palaikymą, o pirkėjus šis išmanusis pasieks su „Android 13“ operacinės sistemos versija bei „Realme UI 4.0“ vartotojo sąsaja. Įrenginys bus siūlomas baltos, juodos arba violetinės spalvų.

0 komentarų

Rašyti komentarą

Prašome gerbti kitus komentatorius. Gerų diskusijų! Apsauga nuo robotų rūpinasi reCAPTCHA ir yra taikoma „Google“ privatumo politika ir naudojimosi sąlygos.

Populiarios naujienos

Taip pat skaitykite

Hey.lt - Nemokamas lankytojų skaitliukas