„Realme“ pristatė dar vieną pigų telefoną: vos už 120 eurų pasiūlys 5G ryšio galimybę ir biudžetinės klasės specifikacijas

Lukas Snarskis

2024-04-29, 14:55

0 komentarų

„Realme“ į išmaniųjų telefonų rinką įsiveržė lyg uraganas. Vos per keletą metų bendrovei pavyko pasiekti didžiulį populiarumą, o tam nemažai įtakos turi ir daugybę įrenginių, kuriuos gamintojas jau spėjo pristatyti. Šiemet debiutavo nemažai naujienų, o dabar pristatyta ir dar viena.

Gaukite ‎100€ kuponų rinkinį ir 30% nuolaidą pirmam apsipirkimui „Temu“ parduotuvėje
„Realme“ pristatė dar vieną pigų telefoną: vos už 120 eurų pasiūlys 5G ryšio galimybę ir biudžetinės klasės specifikacijas

Kinijos kompanijos atstovai dar balandžio pradžioje pristatė „Realme C65“ išmanųjį telefoną, kuris palaikė tik 4G ryšio galimybę. Dabar debiutuoja ir 5G palaikymą siūlantis modelis, kuris veiks su „MediaTek Dimensity 6300“ procesoriumi.

Naujasis „Realme C65 5G“ turės 6 GB operatyviosios (RAM) ir 128 GB vidinės atminties, kurią bus galima praplėsti pasitelkiant atminties kortelę. Išmanusis pirkėjus pasieks su „Android 14“ operacinės sistemos versija ir „Realme UI 5.0“ vartotojo sąsaja.

Išmanusis telefonas aprūpintas 6,67 colių įstrižainės IPS LCD ekranu su HD+ raiška ir 120 Hz atsinaujinimo dažniu. Viršutinėje dalyje – nedidelis apskritimas, kur rasime 8 MP raiškos vaizdo jutikliu aprūpintą asmenukių kamerą. Čia rasime ir „Mini Capsule“ palaikymą, kas leis matyti svarbius pranešimus.

Ši „Realme“ naujiena turi pagrindinę kamerą su 50 MP raiškos vaizdo jutikliu, o greta rasime ir 2 MP makro objektyvą. Abi kameros patalpintos į didžiulį apskritimą, kur rasime ir LED blykstę. Įrenginio veikimą palaikys 5 000 mAh talpos baterija su 15W įkrovimo galimybe.

„Realme C65 5G“ bus prieinamas žalios ir juodos spalvų, o pigiausias modelis turės 4 GB operatyviosios (RAM) ir 64 GB vidinės atminties bei kainuos nuo 120 eurų. Tiesa, ar jis pasirodys Europoje – kol kas nėra skelbiama.

0 komentarų

Rašyti komentarą

Prašome gerbti kitus komentatorius. Gerų diskusijų! Apsauga nuo robotų rūpinasi reCAPTCHA ir yra taikoma „Google“ privatumo politika ir naudojimosi sąlygos.

Populiarios naujienos

Taip pat skaitykite

Hey.lt - Nemokamas lankytojų skaitliukas