„Realme“ ruošiasi dar vieno telefono pristatymui: netrukus debiutuos „Realme C53“, aiškios pirmosios jo savybės

Lukas Snarskis

2023-04-27, 07:16

0 komentarų

Kinijos kompanija „Realme“ neseniai pristatė „Realme C55“ išmanųjį telefoną, kuris pasiūlė „Mini Capsule“ galimybę. Naujoji funkcija yra analogiškas sprendimas kaip „Apple“ naudojamas „Dynamic Island“. Tačiau tai nebus vienintelis šios klasės įrenginys.

„Poco F6 Pro“ išmanusis dabar kainuoja tik 412,02 eurus su nuolaidos kodu DHJULYPROMOTIO55. Spauskite čia, kad įsigyti.
„Realme“ ruošiasi dar vieno telefono pristatymui: netrukus debiutuos „Realme C53“, aiškios pirmosios jo savybės

Internete pasirodė pirmoji informacija apie „Realme C53“ išmanųjį telefoną, kuris turėtų debiutuoti jau visai netrukus. Dar nepristatytas įrenginys buvo aptiktas NBTC ir FCC sertifikavimo puslapyje, o tai atskleidžia tam tikras jo savybes bei tai, kad šis modelis bus skirtas pigesnių telefonų pirkėjams.

Naujausia informacija rodo, jog išmanusis telefonas turės „RMX3760“ modelio numerį. Jau žinoma, kad „Realme C53“ taip pat turės 5 000 mAh talpos bateriją bei palaikys 33W greitąjį „SuperVOOC“ įkrovimą. Įrenginys turėtų veikti su „Android 13“ operacinės sistemos versija bei „Realme UI 4.0“ vartotojo sąsaja.

Nors daugiau šio išmaniojo telefono specifikacijų ir nėra žinoma, tačiau tikėtina, kad jis pasiūlys panašias galimybes kaip neseniai debiutavęs „Realme C55“ modelis. Pastarasis įrenginys pasižymi 6,72 colių įstrižainės ekranu su Full HD+ raiška bei 90 Hz atsinaujinimo dažniu, o viršutinėje ekrano dalyje įmontuota 8 MP raiškos vaizdo jutikliu aprūpinta asmenukių kamera.

Naujasis „Realme C55“ veikia su „MediaTek Helio G88“ procesoriumi, o nugarėlėje rasime dvigubą kamerų sistemą, kur pagrindinis objektyvas aprūpintas 64 MP raiškos vaizdo jutikliu.

0 komentarų

Rašyti komentarą

Prašome gerbti kitus komentatorius. Gerų diskusijų! Apsauga nuo robotų rūpinasi reCAPTCHA ir yra taikoma „Google“ privatumo politika ir naudojimosi sąlygos.

Populiarios naujienos

Taip pat skaitykite

Hey.lt - Nemokamas lankytojų skaitliukas