„Redmi“ netrukus pristatys du itin pigius telefonus: nė 100 eurų nekainuojantys modeliai bus prieinami ir lietuviams

Lukas Snarskis

2023-03-09, 07:15

0 komentarų

Internete jau kuris laikas kalbama apie „Redmi A2“ išmaniojo telefono išleidimą. Šis pigus įrenginys turėtų pakeisti praėjusiais metais išleistą „A1“ modelį, o jo pasirodymo tikimasi jau artimiausiu metu.

„Poco F6 Pro“ išmanusis dabar kainuoja tik 412,02 eurus su nuolaidos kodu DHJULYPROMOTIO55. Spauskite čia, kad įsigyti.
„Redmi“ netrukus pristatys du itin pigius telefonus: nė 100 eurų nekainuojantys modeliai bus prieinami ir lietuviams

Kinijos milžinės „Xiaomi“ dukterinė bendrovė „Redmi“ jau netrukus turėtų pristatyti „Redmi A2“ serijos išmaniuosius telefonus, o šiemet jų išvysime du – tai „Redmi A2“, o taip pat ir „Redmi A2+“. Nors oficiali išleidimo data nėra žinoma, tačiau pristatymas turėtų įvykti artimiausiu metu, o tai sufleruoja ir neseniai gauti NBTC bei TUV sertifikatai.

Remiantis naujausia informacija, „Redmi A2“ serijos modeliai buvo aptikti NBTC puslapyje, kas atskleidžia, kad šios linijos įrenginiai turės 23028RN4DG bei 23028RNCAG modelių numerius. „Redmi A2“ ir „Redmi A2+“ buvo aptikti ir TUV sertifikavimo duomenų bazėje, o „A2+“ variantas įgavo ir EEC sertifikatą. Nors tai nesuteikia daug informacijos apie telefonus, tačiau aišku tai, jog jie debiutuos ir Europoje.

Kiek anksčiau, pasirodė pranešimai, jog naujasis „Redmi A2“ turės identišką dizainą kaip ir praėjusių modelis – čia rasime 6,52 colių įstrižainės LCD ekraną su HD+ raiška, o taip pat ir vandens lašo formos išpjova, kur bus įmontuota 5 MP raiškos vaizdo jutikliu aprūpinta asmenukių kamera. Pasikeitimų neišvysime ir nugarėlėje – analogiškas kamerų iškilimas ir tos pačios kameros.

„Redmi A2“ nugarėlėje turės 8 MP raiškos vaizdo jutikliu aprūpintą pagrindinę kamerą, o čia taip pat rasime ir 0.8 MP raiškos sensorių, kuris veikiausiai bus skirtas portretams. Remiantis naujausia informacija, išmanusis telefonas turėtų veikti su „MediaTek Helio G36“ procesoriumi, o taip pat turės 2 GB operatyviosios (RAM) bei 32 GB vidinės atminties, kurią bus galima praplėsti atminties kortele.

„Redmi“ šį išmanųjį telefoną aprūpins 5 000 mAh talpos baterija su 10W įkrovimu. Deja, tačiau čia nerasime USB-C įkrovimo lizdo, mat gamintojas nusprendė panaudoti senesnės kartos jungtį. „A2“ modelis turėtų veikti su „Android 13 Go“ operacinės sistemos versija, kuri reikalauja mažiau resursų bei pasižymi kiek supaprastintu funkcionalumu, siekiant užtikrinti sklandų veikimą.

Tikėtina, kad „Redmi A2+“ pasiūlys identiškas arba panašias specifikacijas, o vienas pagrindinių skirtumų – šis modelis turės pirštų antspaudų jutiklį. Neoficialiais duomenis, „Redmi A2“ kaina prasidės vos nuo 97 eurų, o pirkėjai turės tris spalvų opcijas – juodos, mėlynos arba žalios.

0 komentarų

Rašyti komentarą

Prašome gerbti kitus komentatorius. Gerų diskusijų! Apsauga nuo robotų rūpinasi reCAPTCHA ir yra taikoma „Google“ privatumo politika ir naudojimosi sąlygos.

Populiarios naujienos

Taip pat skaitykite

Hey.lt - Nemokamas lankytojų skaitliukas