„Redmi“ ruošia naują telefoną: bus aprūpintas galinga geležimi bei puikiu ekranu

Lukas Snarskis

2021-09-07, 15:50 (atnaujinta 2022-12-06, 16:04)

2 komentarai (-ų)
„Redmi“ ruošia naują telefoną: bus aprūpintas galinga geležimi bei puikiu ekranu

Kinijos kompanija „Xiaomi“, kartu su savo dukterinėmis įmonėmis, intensyviai darbuojasi išmaniųjų telefonų rinkoje. Visai neseniai buvo pristatytas naujasis „Xiaomi Mi Mix 4“ flagmanas, o internete jau kuris laikas netyla kalbos ir apie „Mi 11T“ seriją. Tačiau, panašu, kad tai nebus viskas ką yra suplanavęs šis Kinijos milžinas.

Pasak itin patikimų šaltinių „Weibo“ platformoje, „Xiaomi“ šiuo metu dirba ties kitu „Redmi“ telefonu, kuris pasižymėtų „Snapdragon 870“ mikroschemų rinkiniu ir 120 Hz atkūrimo dažnį turinčiu OLED ekranu. Kai kurie specialistai mano, kad tai yra naujasis „Redmi K40S“ modelis, tačiau neatmetama galimybė, kad tai visgi naujai pasirodysiantis „Redmi K50“ linijos produktas.

Kinijos socialiniame tinkle „Weibo“ pasirodė ir daugiau informacijos apie būsimąjį „Redmi“ telefoną. Atskleidžiama, kad naujasis įrenginys greičiausiai turės 6,7 colio įstrižainės ekraną, kurio skiriamoji geba bus 1080 x 2400 taškų, o galinėje pusėje bus naudojama 50 MP raiškos pagrindinė kamera.

Tiesa, nors po truputį ir aiškėja pagrindinės naujojo „Redmi“ išmaniojo telefono detalės, tačiau pažymima, kad šis įrenginys gali pasirodyti tik kitais metais. Pažymima, kad naujasis produktas turi „SM8250“ modelio numerį, o taip gali būti žymimas būtent „Redmi K50“ serijos telefonas. Tokiu atveju, pristatymo galima būtų tikėtis tik kitų metų pradžioje arba, geriausiu atveju, šių metų pabaigoje.

2 komentarų

Lukas

Tai čia kur masiškai leidžia, kas dabar pas kinus madoj, tai ir nedaro amžino, metus paturėsi ir pajausi kaip suletejo ir pan. Daugelis dar dalyku nuo programines irangos ir atnaujinimu, gali specs puse velnio, o su laiku tiesiog suprastes veikimas. Aš seniau viena redmi turėjau tai kančia buvo, aišku jis nebuvo iš ypatingu, bet ir šiti susiduria su visko, tad nemanau kad redmi bus ilgamžiški, jug ir kina būdinga kurti daug, kad žmonės piktu ir todėl nėra brangus. Ten kokiem metam gali paturėt, o paskui jau vsio kančia

Redmi 10 pro

Jei lagins kaip redmi 10 pro nepadės nei ekranas metalinis korpusas 😁 iš pradžių atrodė geras telefonas dabar pigus šlamštas 🤬

Rašyti komentarą

Prašome gerbti kitus komentatorius. Gerų diskusijų! Apsauga nuo robotų rūpinasi reCAPTCHA ir yra taikoma „Google“ privatumo politika ir naudojimosi sąlygos.

Populiarios naujienos

Taip pat skaitykite

Hey.lt - Nemokamas lankytojų skaitliukas