„Redmi“ ruošiasi dar vieno telefono pristatymui: paskelbta, kada debiutuos naujasis „Redmi Note 12R Pro“ modelis

Arnas Balčiūnas

2023-04-27, 12:36

0 komentarų

Kinijos kompanija „Xiaomi“, kartu su savo dukterinėmis bendrovėms, kasmet pristato daugybę išmaniųjų telefonų. Neretai ši milžinė mėgsta pristatyti tuos pačius įrenginius su skirtingais pavadinimais, o taip pat ir skirtinguose regionuose.

Gaukite ‎100€ kuponų rinkinį ir 30% nuolaidą pirmam apsipirkimui „Temu“ parduotuvėje
„Redmi“ ruošiasi dar vieno telefono pristatymui: paskelbta, kada debiutuos naujasis „Redmi Note 12R Pro“ modelis

„Xiaomi“ dukterinė bendrovė „Redmi“ šiemet pristatė gausybę „Note 12“ serijos išmaniųjų telefonų, o balandžio 29 dieną debiutuos ir dar vienas naujas modelis. Kompanijos atstovai oficialiai patvirtino, jog ruošiasi pademonstruoti naująjį „Redmi Note 12R Pro“.

Bendrovės atstovai taip pat pasidalijo plakatu, kuriame atskleidžiami „Redmi Note 12R Pro“ dizaino ypatumai bei spalvinės opcijos. Paveikslėlyje matome galinę išmaniojo telefono pusę, kur į akis krinta stačiakampis kamerų iškilimas su dviem objektyvais bei LED blykste. Pagrindinė kamera naudos 48 MP raiškos vaizdo jutiklį, o antrojo sensoriaus savybės nėra žinomos.

Nesunku pastebėti, jog dešinėje išmaniojo telefono briaunoje – garso reguliavimo bei įjungimo mygtukai. Pastarasis turės ir integruotą pirštų antspaudų jutiklį. Verta pastebėti, jog šiame modelyje bus naudojamas „Samsung“ pagamintas OLED ekranas, tačiau gamintojas nusprendė laikytis tradicijos ir nesiūlyti po juo įmontuoto pirštų antspaudų skenerio.

Jau žinoma ir tai, jog „Redmi Note 12R Pro“ palaikys 5G ryšio technologiją, o pirkėjams pasiūlys 12 GB operatyviosios (RAM) bei 256 GB vidinės atminties, kurią veikiausiai bus galima praplėsti ir atminties kortele. Deja, tačiau daugiau specifikacijų „Redmi“ atstovai kol kas neatskleidė.

Kaip jau minėjome, naujasis „Note 12R Pro“ modelis bus pristatytas jau balandžio 29 dieną, o visą naujausią informaciją, kaip ir įprasta, rasite mūsų portale.

0 komentarų

Rašyti komentarą

Prašome gerbti kitus komentatorius. Gerų diskusijų! Apsauga nuo robotų rūpinasi reCAPTCHA ir yra taikoma „Google“ privatumo politika ir naudojimosi sąlygos.

Populiarios naujienos

Taip pat skaitykite

Hey.lt - Nemokamas lankytojų skaitliukas