„Redmi“ ruošiasi naujo flagmano pristatymui: veiks su „MediaTek“ procesoriumi ir pasiūlys itin greito įkrovimo galimybę

Lukas Snarskis

2024-05-16, 10:55

0 komentarų

Kinijos bendrovės „Xiaomi“ dukterinė įmonė „Redmi“ savo aukščiausios klasės flagmanų seriją pristatė dar praėjusių metų pabaigoje. Tačiau tuomet buvo pademonstruoti tik du modeliai, o trečiojo – laukiama iki šiol.

„Poco F6 Pro“ išmanusis dabar kainuoja tik 412,02 eurus su nuolaidos kodu DHJULYPROMOTIO55. Spauskite čia, kad įsigyti.
„Redmi“ ruošiasi naujo flagmano pristatymui: veiks su „MediaTek“ procesoriumi ir pasiūlys itin greito įkrovimo galimybę

„Redmi“ jau netrukus turėtų pristatyti naująjį „Redmi K70 Ultra“ išmanųjį telefoną, kurio išleidimą gaubė nežinia. Tačiau šis įrenginys neseniai buvo aptiktas 3C sertifikavimo duomenų bazėje, kas atskleidžia kai kurias jo savybes.

Remiantis naujausia informacija, išmanusis turėtų veikti su „MediaTek Dimensity 9300+“ procesoriumi, o taip pat turės ir 120W greitojo įkrovimo galimybę. „Redmi K70 Ultra“ taip pat gali turėti net iki 24 GB operatyviosios (RAM) ir 1 TB vidinės atminties.

Tikėtina, kad „Redmi“ šį išmanųjį telefoną gali pristatyti liepos mėnesį, o vėliau jis debiutuos ir Europoje. Tiesa, mūsų rinkoje šis „K70 Ultra“ bus parduodamas kitu pavadinimu ir turėtų būti žinomas kaip „Xiaomi 15T“.

0 komentarų

Rašyti komentarą

Prašome gerbti kitus komentatorius. Gerų diskusijų! Apsauga nuo robotų rūpinasi reCAPTCHA ir yra taikoma „Google“ privatumo politika ir naudojimosi sąlygos.

Populiarios naujienos

Taip pat skaitykite

Hey.lt - Nemokamas lankytojų skaitliukas