„Samsung“ atnaujina dar keletą savo įrenginių: naujausią „Android“ operacinės sistemos versiją gali išbandyti dar kelių telefonų turėtojai, pasitikrinkite ir jūs

Lukas Snarskis

2023-12-26, 09:01 (atnaujinta 2023-12-26, 18:19)

2 komentarai (-ų)

Naująją „One UI 6.0“ vartotojo sąsajos versiją su „Android 14“ operacine sistema jau kuris laikas gali mėgautis kai kurių brangiausių „Samsung“ išmaniųjų telefonų savininkai. Tačiau gamintojas nepamiršta ir pigesnių įrenginių turėtojų.

Gaukite ‎100€ kuponų rinkinį ir 30% nuolaidą pirmam apsipirkimui „Temu“ parduotuvėje
„Samsung“ atnaujina dar keletą savo įrenginių: naujausią „Android“ operacinės sistemos versiją gali išbandyti dar kelių telefonų turėtojai, pasitikrinkite ir jūs

Pietų Korėjos milžinė jau išleido programinės įrangos atnaujinimą ir daugeliui „Galaxy A“ serijos išmaniųjų telefonų, o dabar tokį naujinį gauna ir dar vienas įrenginys. Pranešama, jog „One UI 6.0“ su „Android 14“ operacinės sistemos versija gali išbandyti „Galaxy A52s“, o taip pat ir „Galaxy A33“ modeliu turėtojai.

„Samsung Galaxy A52s“ atnaujinimas pasiekė šių išmaniųjų telefonų turėtojus Bulgarijoje, Vokietijoje ir Nyderlanduose, o netrukus turėtų pasiekti ir daugelį lietuvių. Skelbiama, jog atnaujinimas užima maždaug 2,29 GB, o kartu su juo atkeliauja ir lapkričio mėnesio saugumo plėtinys.

Kalbant apie „Galaxy A33“, šiam išmaniajam telefonui skirtas naujinys užima maždaug 2,3 GB ir dabar pasiekia daugelį šio modelio turėtojų Europoje. Žinoma, kartu su „One UI 6.0“ ir „Android 14“ operacinės sistemos versija, šio įrenginio turėtojai gauna ir lapkričio mėnesio saugumo papildinį.

Pranešama, jog „Samsung“ jau paruošė atnaujinimus ir „Galaxy Tab S9 FE“ serijos planšetėms, o taip pat ir „Samsung Galaxy S21 FE“ išmaniajam telefonui.

Norėdami įsidiegti šį atnaujinimą ar pasitikrinti ar jo sulaukėte – turite nukeliauti į telefone esantį nustatymų langą ir ten susirasti „Program.įrang.naujinimas“ punktą. Tuomet spauskite „Atsisiųsti ir įdiegti“. Jeigu vis dėlto atnaujinimo dar nematyti – vadinasi jums teks palaukti dar keletą papildomų dienų.

Atnaujintos vartotojo sąsajos sulaukę vartotojai gali tikėtis visų „Google“ atliktų pakeitimų ir patobulinimų, įskaitant atnaujintą bendrą meniu, patobulintą naršymą gestais, kalbos nuostatų personalizavimą programose ir daugybę naujų funkcijų užrakinimo ir pagrindiniame ekranuose, taip pat daug kitų patobulinimų.

Naujoje „One UI“ versijoje daugiausiai dėmesio buvo skiriama patogesniam naudojimui ir pažangiam nuotraukų bei vaizdo įrašų redagavimui. „One UI 6“ sulaukė atnaujinto greitojo skydelio ir programų sąsajos, o kartu su šia versija pristatytas ir naujas šriftas – tai „One UI Sans“.

Skelbiama, jog naujoje „One UI“ versijoje galerijos programėlė gebės analizuoti nuotraukas naudodama tokias dirbtinio intelekto funkcijas kaip „Photo Remaster“ ir „Object Eraser“ ir pasiūlys nuotraukų tobulinimo parinktis. „Samsung“ taip pat kalbėjo apie naują daugiasluoksnį vaizdo įrašų redaktorių – „Samsung Studio“, o čia rasime galimybes pridėti tekstą, įvairius lipdukus ir muziką.

2 komentarų

Rašyti komentarą

Prašome gerbti kitus komentatorius. Gerų diskusijų! Apsauga nuo robotų rūpinasi reCAPTCHA ir yra taikoma „Google“ privatumo politika ir naudojimosi sąlygos.

Populiarios naujienos

Taip pat skaitykite

Hey.lt - Nemokamas lankytojų skaitliukas