„Samsung“ atnaujina dar vieną pigų telefoną: 2022 metais išleistas modelis jau gauna „One UI 6“ ir „Android 14“ atnaujinimą

Lukas Snarskis

2024-01-21, 08:06

0 komentarų

Naująją „One UI 6.0“ vartotojo sąsajos versiją su „Android 14“ operacine sistema jau kuris laikas gali mėgautis kai kurių brangiausių „Samsung“ išmaniųjų telefonų savininkai. Tačiau gamintojas nepamiršta ir pigesnių įrenginių turėtojų.

Gaukite ‎100€ kuponų rinkinį ir 30% nuolaidą pirmam apsipirkimui „Temu“ parduotuvėje
„Samsung“ atnaujina dar vieną pigų telefoną: 2022 metais išleistas modelis jau gauna „One UI 6“ ir „Android 14“ atnaujinimą

Pastarosiomis savaitėmis „Samsung“ įrenginių turėtojai sulaukia didžiausio šių metų programinės įrangos atnaujinimo. Bendrovės technikai paruošė naująjį „One UI 6.0“ atnaujinimą gausybei išmaniųjų telefonų, o dabar gerų naujienų sulaukė ir vieno pigaus „Samsung“ modelio turėtojai.

„One UI 6.0“ atnaujinimą, kartu su „Android 14“ operacine sistema, dabar gauna ir „Samsung Galaxy A13 4G“ išmanusis telefonas. Pranešama, jog naujinys jau pasiekiamas Pietų Korėjos rinkoje, o netrukus turėtų pasiekti ir kitus regionus. Jau artimiausiu metu šis atnaujinimas turėtų pasiekti ir lietuvius.

Norėdami įsidiegti šį atnaujinimą – turite nukeliauti į telefone esantį nustatymų langą ir ten susirasti „Program.įrang.naujinimas“ punktą. Tuomet spauskite „Atsisiųsti ir įdiegti“. Jeigu vis dėlto atnaujinimo dar nematyti – vadinasi jums teks palaukti dar keletą papildomų dienų.

Atnaujintos vartotojo sąsajos sulaukę vartotojai gali tikėtis visų „Google“ atliktų pakeitimų ir patobulinimų, įskaitant atnaujintą bendrą meniu, patobulintą naršymą gestais, kalbos nuostatų personalizavimą programose ir daugybę naujų funkcijų užrakinimo ir pagrindiniame ekranuose, taip pat daug kitų patobulinimų.

Priminsime, jog „Samsung Galaxy A13 4G“ išmanusis telefonas buvo pristatytas dar 2022 metų kovo mėnesį ir tuomet debiutavo su „Android 12“ operacinės sistemos versija. Kiek vėliau, jis sulaukė „Android 13“ naujinio, o tai reiškia, jog „Android 14“ turėtų būti paskutinis didelis šio modelio atnaujinimas.

0 komentarų

Rašyti komentarą

Prašome gerbti kitus komentatorius. Gerų diskusijų! Apsauga nuo robotų rūpinasi reCAPTCHA ir yra taikoma „Google“ privatumo politika ir naudojimosi sąlygos.

Populiarios naujienos

Taip pat skaitykite

Hey.lt - Nemokamas lankytojų skaitliukas