„Samsung“ dovanoja „Xiaomi“ telefonus

Žilvinas Degutis

2020-02-06, 01:00 (atnaujinta 2021-04-27, 00:33)

0 komentarų
„Samsung“ dovanoja „Xiaomi“ telefonus

Labai keista matyti „Samsung“ kompaniją siūlančią dovanų konkurentų „Xiaomi“ išmanųjį telefoną. Nors šie gamintojai ir kovoja dėl padėties rinkos, jie taip pat atranda jėgų vienas kitam padėti. „Samsung ISOCELL“ („Samsung Semiconductor Co.“, Shenzhen filialas) surengė totalizatorių pakartotinai pasidalindami „Weibo“ socialiniame tinkle „ISOCELL HMX“ įrašą su reklaminiu vaizdo klipu. „Samsung ISOCELL“ vasario 19 d. atsitiktine tvarka trauks burtus ir trys laimingieji gaus po naują „Xiaomi CC9 Pro“ išmanųjį telefoną.

Šiuo metu vaizdo įrašas turi daugiau nei 3000 pakartotinių pasidalinimų, tačiau toks žingsnis visiškai nei kiek nestebina, nes „Xiaomi CC9 Pro“ naudoja „Samsung“ pagamintą „ISOCELL“ 108MP foto sensorių. Šiuo metu nė vienas „Samsung“ įrenginys nenaudoja šio jutiklio, jis įmontuotas tik „Xiaomi“ telefone, todėl pasididžiuoti savo kūriniu galima tik pasidalinus konkuruojančios įmonės gaminiu.

Anot bendrovės, fotoaparato modulio kaina yra penkis kartus didesnė nei naudojamo ankstesnės kartos „Xiaomi CC9“ modelyje. Pagrindinė 108MP kamera („ISOCELL Bright HMX“ jutiklis) yra pirmoji tokio tipo kamera sukurta bendradarbiaujant „Samsung“ ir „Xiaomi“. Jutiklio plotas yra 1/1,33 colio, naudojamas 7P objektyvo modulis, o premium versijoje naudojamas 8 linzių objektyvo modulis. „Xiaomi CC9“ prekyboje pasirodė 2019 m. lapkričio mėn., o pasaulinė šio telefono versija buvo išleista kitu pavadinimu – „Xiaomi Mi Note 10“, kurio video apžvalga neseniai dalinomės.

0 komentarų

Rašyti komentarą

Prašome gerbti kitus komentatorius. Gerų diskusijų! Apsauga nuo robotų rūpinasi reCAPTCHA ir yra taikoma „Google“ privatumo politika ir naudojimosi sąlygos.

Populiarios naujienos

Taip pat skaitykite

Hey.lt - Nemokamas lankytojų skaitliukas